Belföld

NEXON – Microsoft megállapodás: bérszámfejtési megoldás speciális kedvezménnyel

Budapest, 2004. január 5. - A NEXON és a Microsoft Magyarország tavaly év végén kötött megállapodása révén a Microsoft vállalatirányítási rendszereihez a NEXON piacvezető humánügyviteli rendszere, a nexONBÉR bérszámfejtési modulját speciális kedvezménnyel biztosítja. A két vállalat együttműködésének köszönhetően a multinacionális tapasztalat ötvöződik a helyi szaktudással az integrált vállalatirányítási rendszerek, illetve a bérszámfejtési megoldások piacán.

A NEXON által fejlesztett nexONBÉR és a BERENC bérügyviteli program Magyarország vezető bérügyviteli rendszerének két verziója, amellyel több mint egymillió munkavállaló bérét számfejtik szerte az országban. A tavalyi év folyamán a NEXON DOS alapú BERENC programja – tucatnyi programozó több éves fejlesztőmunkájának gyümölcseként – nexONBÉR márkanév alatt teljesen megújult, és Windows platformon, a legkorszerűbb technológiával, valamint megnövelt funkcionalitással jelentkezett.
„A nexONBÉR megszületésében és nexONBÉR bérügyviteli rendszerünk Microsoft Axapta és Microsoft Navision rendszerekhez történő illesztésében természetesen fontos szerepe volt a köztünk és a Microsoft között több mint fél évtizedes múltra visszatekintő partnerkapcsolatnak, amelyet a 2002-ben „szoftver termékek” kategóriában hazánkban elsőként megszerzett, a partnerek számára a legmagasabb szakmai elismerést kifejező Microsoft Gold Certified Partner-i cím is fémjelez.” – mondta Ocskay Szilárd, a NEXON ügyvezető igazgatója.

Prémium kategória

A Microsoft vállalatirányítási rendszerekhez illesztett, Windows-os platformon egyedülállóan gyors bérszámfejtést megvalósító nexONBÉR 15 év bérszámfejtési tapasztalatát koncentrálja. Fontos hangsúlyozni, hogy az új rendszer nem egyszerűen a régi Windows platformon történő újrafordítása, a NEXON mérnökei teljesen új programot írtak.
„A Microsoft Magyarország nagyra értékeli a NEXON Microsoft technológiák melletti elkötelezettségét és piacvezető szerepét a bérszámfejtési piacon. A Microsoft Axapta és Microsoft Navision vállalatirányítási rendszereinkhez illeszkedő nexONBÉR – a fejlett technológia alkalmazása és a legnagyobb hazai bérszámfejtési tapasztalat révén – komoly érték az ügyfelek számára. Ezért használja számos Microsoft vállalatirányítási rendszert bevezetett ügyfelünk is a NEXON bérszámfejtési megoldását.” – mondta Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója. Az új nexONBÉR azon vállalatok számára is vonzó alternatívát jelenthet, melyek korábban készült Windows-os megoldást használnak.
„A NEXON nem véletlenül állt elő most Windows alapú bérügyviteli rendszerrel. 15 év tapasztalatával a mai és a jövőbeni igényeknek leginkább megfelelő, a saját HR megoldásainkba és más ügyviteli rendszerekbe is jól integrálható programot készítettünk.” – nyilatkozta Ocskay Szilárd. „Nem kell azonban a BERENC-et használó ügyfeleinknek sem aggódniuk, régi rendszerünk támogatását még több éven keresztül folytatjuk, ügyfeleinket – licencdíjmentesen – folyamatosan állítjuk át az új programra.” – tette hozzá a szakember.

Átfogó megoldás kedvezménnyel

A most létrejött megállapodás keretében a Microsoft Axapta és Microsoft Navision vállalatirányítási rendszert bevezető, vagy már használó vállalatok speciális kedvezménnyel juthatnak hozzá a nexONBÉR-hez, melynek moduljai – bér, munkaügy, OEP ellátások, családtámogatás, általános lekérdezések és kafetéria – átfogó módon lefedik és hatékonyan kezelik a bérügyvitel összes területét. Az évi 10-12 alkalommal bekövetkező jogszabályváltozások folyamatos követésének köszönhetően a rendszer mindenkor megfelel a hazai előírásoknak.
A két cég vezetői egyaránt hangsúlyozzák: nem egyszeri akcióról van szó, hanem hosszabb stratégiai megállapodásról, mely minimum 2005 végéig tart. A megállapodás keretében az ügyfelek a nexONBÉR-hez – a kiválasztott beszállítótól függően – 50 és 100 százalék közötti kedvezménnyel mérsékelt licencdíj fejében (tehát akár ingyenesen) juthatnak hozzá, illetve a bérszámfejtő program futtatásához szükséges MSSQL adatbázis-kezelő programot szintén egyedülállóan kedvező áron, 19.900 forintért – vásárolhatják meg.

További információ:

Kolma Kornél, ügyvezető, Sakkom Interaktív
E-mail: kkolma@sakkom.hu
Mobil: 06-20-3333-220
www.sakkom.hu

Héray Katalin, marketing menedzser, NEXON
E-mail: nexon@nexon.hu
Telefon: +36-1-4655-100
www.nexon.hu

A NEXON-ról

A NEXON 1989-ben három fővel alakult, és együtt fejlődött a rendszerváltó Magyarországgal – mára a hazai humán informatikai megoldások piacvezető szolgáltatója. A több, mint 150 főt foglalkoztató cég 2004-as várható nettó árbevétele meghaladta az 1,6 milliárd forintot. Legfontosabb terméke a teljes körű bérügyviteli szolgáltatást nyújtó nexONBÉR (korábban BERENC), amely a folyamatos fejlesztésnek és az évi 10-15 frissítésnek köszönhetően a magyarországi szabályozásnak mindig megfelelő, megbízható és naprakész. További termékei a humán tőke sikeres alkalmazását biztosító nexONHR humánerőforrás-gazdálkodási rendszer, valamint a nexONTIME beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer. Ezen kívül a cég nexONSOURCE márkanév alatt teljes körű bérszámfejtés-outsourcing szolgáltatást is nyújt.
A NEXON 1996 óta rendelkezik ISO 9001 minősítéssel, 2002-ben pedig – a szoftver termékek kategóriában elsőként – megkapta a legmagasabb szakmai felkészültséget elismerő Microsoft Gold Certified Partner címet. A NEXON ma tíz magyarországi telephelyén kétezer ügyfél és több mint 1 millió munkavállaló igényeit szolgálja ki.

A Microsoftról:

A Microsoft a személyi számítógépekre írt szoftverek legnagyobb gyártója a világon. Széles termékválasztéka az operációs rendszerektől és alkalmazásoktól kezdve az összetett hálózati szoftverekig, üzleti szoftverekig és internetes technológiákig terjed. A céget William H. Gates és Paul G. Allen alapította 1975-ben. Mára a világ 80 országában van jelen, dolgozóinak száma pedig meghaladja az 54 000 főt.
A Microsoft legismertebb terméke a Windows operációs rendszer, amely világszerte számítógépek és digitális eszközök millióinak alapplatformját képezi. A legelterjedtebb Windows alkalmazás az irodai programokat tömörítő Microsoft Office Rendszer. A Microsoft alapplatformok másik pillérjét a szervertermékek szerteágazó csoportja alkotja, amelyek a hatékony kommunikáció, a fájl- és adatkezelés, az üzleti folyamat-modellezés és -menedzsment területén nyújtanak széleskörű szolgáltatásokat. A Microsoft Business Solutions üzletág két fő terméke a Microsoft Axapta és a Microsoft Navision, amelyek a kis- közép- és nagyvállatok üzletmeneti és döntéshozói folyamatait optimalizálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik