Belföld

TranzX – A nyomdakész fordítóiroda

A PDF alapú munkafolyamat - elsőként a magyar fordítói piacon! A PDF fájlok formakövetett fordítására épülő metódust az általunk viszonteladott segédprogramokkal biztosítjuk.

A TranzX a hagyományos nyelvi szolgáltatások mellett gyors és költséghatékony megoldást nyújt az idegen nyelvű kiadványok formakövetett fordítására és legyártására. Teljesíteni tudjuk az összetettebb – kiadványszerkesztő és grafikai – adatállományokban való fordítói és szövegadaptációs feladatokat is, különös hangsúllyal a PDF alapú kiadvány-adaptációs munkafolyamatra, melyben Magyarországon elsőként kínálunk értékálló megoldást az Ön cégének!

Teljes körű kiadvány-adaptáció akár 60%-os költségcsökkentéssel!

Ha cégéhez idegen nyelvű kiadvány érkezik, melyet regionális partnerként magyarul is meg szeretne jelentetni, a TranzX megoldást kínál a hagyományos DTP módszerekhez képest akár 60%-os költségcsökkentéssel és időmegtakarítással. Cége katalógusait, termékismertetőit, sajtóanyagait, üzleti jelentéseit tehát most egyetlen partnertől egy csomagban megrendelheti, melynek keretében a szövegeket fordítjuk, nyomdailag előkészítjük és akár a kész nyomdai terméket is beszállítjuk az Ön cégének.

A PDF alapú munkafolyamat – elsőként a magyar fordítói piacon!

Az eredetileg oldalmegtekintésre kifejlesztett PDF formátum Európában napjainkra a nyomdai előkészítés és vizuális kommunikáció alapszabványává vált, és további térhódítását a PostScript alapú feldolgozással szemben számos kézzelfogható előnye garantálja. A platform-, forrásprogram- és médiafüggetlen PDF fájlok formakövetett fordítására épülő metódust a magyar fordítói piacon elsőként vezetjük be általunk viszonteladott segédprogramokkal.

TranzX Fordítóiroda
Morphologic – székház
1126, Budapest
Orbánhegyi u. 5.
Tel/Fax: 2252322
E-mail:aszalay@tranzx.hu
Web: www.tranzx.hu


Ajánlott videó

Olvasói sztorik