Belföld

Szuperkoncert – ingyen

A Kapcsolat Nap immár a múlté, helyette itt van nekünk a T-Mobile Nap. Az átnevezést a mobilszolgáltató márkaváltása indokolta, de a rendezvény körül minden más változatlan marad, beleértve az ingyenes, hatalmas embertömeget megmozgató koncertet is.

Június 5-én tehát – a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan – egy újabb világsztárt ünnepelhet a magyar közönség a Felvonulási téren. Sting április és július közötti európai turnéja (Sacred Love Tour) keretében lép fel Budapesten – a nemzetközi zenei élet meghatározó és egyik legszínesebb egyénisége Spanyolországból érkezik hozzánk. Műsorában a korábbi slágerek mellett legfrissebb albuma, a Sacred Love dalai szerepelnek. Érdekes, hogy szinte mindegyik új szám a szeretet és a szerelem fontosságáról szól. Nem véletlenül: Sting a 2001-ben Amerikát ért terrortámadás után átértékelte a dalszerzésről és szövegírásról alkotott véleményét. Szerinte ugyanis a szeretetnélküliség önbecsapáshoz, áruláshoz, irracionalitáshoz vezet, és erőszakot szül.

Sting koncertjét neves magyar előadók gálaműsora vezeti fel. A program részeként a közönség legújabb kedvencei, a Megasztár tehetségkutató versenyen feltűnt Tóth Veronika és Oláh Ibolya is fellépnek. A nyáresti attrakció nem nélkülözi majd a legújabb és legmodernebb technikai megoldásokat sem. A hangminőség a zenei rendezvényen elérhető legjobb lesz, a nagyméretű kivetítők pedig mindenkihez közel hozzák a színpadon zajló eseményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik