Belföld

Részletekben is visszafizethető a hitelkártya-adósság

A Citibank Rt., a Citigroup tagja, a mai napon bevezeti a hitelkártyákhoz kapcsolódó "részletfizetési terv" szolgáltatását - tájékoztatta lapunkat a hitelintézet.

A hazai piacon egyedülálló szolgáltatás lehetővé teszi a Citibank hitelkártya-birtokos ügyfelei számára, hogy a hitelkártyával történő hazai vagy külföldi vásárlás során kifizetett tételeket az általuk választott futamidő alatt egyenlő részletekben, kedvezőbb kamat mellett törleszthessék.

Az új szolgáltatás összekapcsolja a hitelkártyák és az áruhitel összes előnyét, és bármilyen legalább 50 000 forint összegű egyszeri vásárlásra érvényes minden olyan helyen, ahol a hitelkártyát elfogadják fizetőeszközként.

A Citibank Rt. bármilyen típusú hitelkártyájával rendelkező főkártyabirtokos ügyfele a CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálaton keresztül a nap 24 órájában, egyetlen hívással igényelheti a szolgáltatást főkártyával vagy társkártyával történő vásárlásra. A részletfizetési terv bármilyen típusú termékre, szolgáltatásra vonatkozhat, minden olyan helyen, ahol hitelkártyával lehet fizetni, így például ruházati termékekre, háztartási gépekre és berendezésekre, bútorokra, repülőjegyre, azaz minden olyan hazai vagy külföldi vásárlásra, melynek minimumösszege eléri az 50 000 forintot. Az igénylést, melyhez nem szükséges semmilyen írásos kérvény vagy dokumentáció nem kell azonnal bejelenteni, elég ezt megtenni a vásárlást követően 3-4 nappal, de legkésőbb az adott havi számlakivonaton feltüntetett fizetési határidőig.

Az ügyfelek 4 futamidő – 9, 12, 18 és 24 hónap – közül választhatnak, és kedvezményes, 2,15 százalékos havi kamattal törleszthetik tartozásukat (THM 25,80 százalék). A bank a Részletfizetési Tervre vonatkozó hitelbírálata eredményéről az igénylést követően azonnal tájékoztatja az ügyfelet. Ugyanakkor, a hitelkártya a részletfizetési terv mellett folyamatosan tovább használható a fennmaradó hitelkeret erejéig, a vonatkozó szerződési feltételek szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik