Közélet

Újpest-Fradi: a rendőrség figyelmeztet

ujpest-ftc(210x140)(2).jpg (újpest-ftc)
ujpest-ftc(210x140)(2).jpg (újpest-ftc)

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért több korlátozást életbe léptetnek.

A rendőrség az UTE – FTC labdarúgó mérkőzés kapcsán arra figyelmeztetett, hogy a sporttörvény 68. §. alapján a klub szervezi a szurkolók utazását a mérkőzésre. Ezért a tisztelt szurkolók, már 13.30 órától gyülekezzenek a Népligetben, ahonnan 13.45 órakor indul a külön metró Újpest-Városkapu állomásig, ahonnan rendőri kísérettel gyalogosan közelíthetik meg a stadiont.

Azok, akik autóval mennek a mérkőzésre, kocsiijaikat a Városkapu állomás XIII. kerületi oldalánál, illetve a közelben lévő TESCO áruház parkolójában hagyhatják, csatlakozhatnak a gyalogos menethez, amely kb. 14.15 órakor indul a Városkapu állomás Volán busz végállomásától. A mérkőzés után a rendőrség minden szurkolót visszakísér a metróhoz, csak itt lesz lehetőség a menetből eltávozni.

A rendőrség felhívta a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a jegy hamisítása bűncselekmény. A stadionba a szurkolók kétszeri ellenőrzésen, és beléptető rendszeren keresztül tudnak belépni, hamis jegy észlelésekor annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul. Szabálysértési eljárás indul nemcsak a pirotechnikai eszközöket birtoklók, hanem azok ellen is, akik arcukat a sportrendezvény helyszínén eltakarják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik