Advent

Egerbe érkezik a bornapokra a nyolcvanas évek szexszimbóluma

wikimedia commons
wikimedia commons

Idén először zárja az esztendőt Forralt Bor Napokkal Eger. December 29-31. között 3 napon keresztül a forró italok és téli ételek kényeztetik majd a látogatókat sok-sok zenei program – köztük egy legendás énekes – mellett a város szívében, a Dobó téren.

Sose gondoltuk volna, hogy a 80-as évek világsztár énekesnője, a topmodell Samantha Fox Egerbe látogat, hogy megörvendeztesse rajongóit egy hatalmas koncerttel a Dobó téren. Olyan ikonikus slágereket hoz el Samantha, mint a Touch me (I want your body), vagy az I only wanna be with you, amiket agyonhallgattunk egykoron a kazettákról és mai napig énekeljük, ha megszólal a rádióban

– közölték az Eger Advent Facebook oldalon a szervezők.

Samantha Fox 16 évesen kezdett modellkedni, gyorsan népszerű lett Nagy-Britanniában és lemezszerződést is ajánlottak neki. 1986-ban jelent meg első kislemeze Touch Me (I Want Your Body) címmel. Amerikában is hasonló sikert aratott, a Touch Me címmel kiadott első lemeze aranylemez lett, a címadó dal pedig 17 országban is első helyezést ért el a toplistákon.

A modell az 1980-as évek egyik legtöbbet fényképezett brit nőjévé és a korszak kiemelkedő szexszimbólumává vált.

Színészkedett is, több filmben és tévésorozatban is megjelent. 1988-ban BRIT Awards díjra jelölték. Hét stúdióalbumot, valamint két válogatáslemezt adott ki.

Samantha Fox fellépésére december 29-én 19 órai kezdettel kerül sor.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik