Advent

Mindennek nevezték már a karácsonyfát, ami a fél városnál kiverte a biztosítékot

Gyönyörűnek, félelmetesnek, ragyogónak, nevetségesnek, csúnyának és förtelmesnek is nevezték már az AP tudósítása szerint a szállítódobozokból felépített karácsonyfát, amit az amerikai Asbury Park legendás kiállítási központjában állítottak fel a napokban.

A hírügynökség azt írja, minden évben egy igazi, hatalmas, szépen feldíszített karácsonyfát helyeztek el mostanáig a Convention Hall neves sétányán, de idén az újrahasznosíthatósága miatt egy innovatív megoldás mellett döntöttek.

A végeredmény eléggé megosztó lett, mert a városban napok óta erről vitázik mindenki. Valaki szerint nagyon kreatív lett, mások szerint ugyan szép, de mivel nincs kivilágítva, egyáltalán nincs ünnepi hangulata.

Többen vannak azok, akik aki szerint egy halom amazonos dobozra hasonlít csak csupán, de egyesek mutáns macskaszobornak nézték. Az alkotás ellenzői abban egyetértenek, hogy ezzel megtört a központ hosszú évtizedekre visszanyúló hagyománya, amely bár a művészetről híres, nem ilyen formában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Porkchop (@porktomic) által megosztott bejegyzés

Michael Lavallee és Brad Hoffer, a finoman szólva is egyedi karácsonyfa készítői az „ajándékozó fa” nevet adták alkotásuknak. Előbbi arról beszélt, nem az ő ötlete volt, hogy elvegyék bárkinek a megszokott karácsonyfáját, csak felkérték a feladatra. Érti, hogy mi az emberek problémája, de idén tudomása szerint csak ezzel a fával találkozhatnak majd a központ látogatói.

Az eset egyébként akkora vihart kavart, hogy a polgármesternek kellett megnyugtatnia mindenkit: egy helyi parkban hagyományos karácsonyfát is felállítanak még ezen a héten pénteken.

Kapcsolódó
Bemutatták a feldíszített Fehér Házat: 41 karácsonyfát állítottak fel
Jill Biden hétfőn mutatta be a feldíszített Fehér Házat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik