Belföld

Lázár János egy halk megjegyzéssel jelentette be, hogy Vida Ildikót ki fogják rúgni

Lázár János (Array)
Lázár János (Array)

A NAV elnöke az adóhatóság megújításában már nem fog részt venni.

Lázár János egy hosszú fejtegetésbe kezdett a cégalapítás nehézségeiről Magyarországon. Mindez Lázár és Giró-Szász csütörtöki sajtótájékoztatóján történt. Lázárnak személyesen az a baja, hogy szerinte a NAV ellenségként kezeli a cégeket, pedig az ő adójukból él.

“A NAV jelenlegi vezetői az új adóhatóság munkájában már nem fognak részt venni, van ehhez még információm, de azt nem kívánom önökkel megosztani.”

Ez a mondat hangzott el a sajtótájékoztatón Lázár szájából, amivel nyilvánvalóan arra utalt, hogy Vida Ildikó NAV-elnököt hamarosan menesztik. Vida posztja egyébként Simicska Lajos és a miniszterelnök vitája óta kétséges. 

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a csütörtökön megjelent Figyelő-interjúban is szóvá tette a NAV-ot is érintő kitiltási botrányt, amelynek – mint fogalmazott – “személyi következményei lehetnek”.

Lázár csütörtöki sajtótájékoztatóján nemcsak a NAV-ról beszélt, hanem a menekültekről, a határzárról, a Tarlós Istvánnal fennálló vitájáról, sőt a piaccá minősített CBA-król is beszélt. Összefoglalónkért klikk erre a linkre!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik