Sport

Az éremért hajtanak a vásárhelyi lányok

A szezon legfontosabb meccsére készül a HLKC.

A tabella második helyén álló Szarvasi NKK csapatát fogadja a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club az NB II délkeleti csoportjának utolsó előtti fordulójában. A tét nagy. Az ötödik helyen álló vásárhelyi alakulat mindössze két ponttal van lemaradva Békés megyei riválisától.

Ha a lányoknak sikerülne három góllal győzniük hatalmas lépést tennének a bajnoki dobogó felé. A narancs-feketék mindenesetre remek formában várják a találkozót. Az elmúlt két fordulóban magabiztosan verték, mind a Túrkeve, mind a Kistelek csapatát.

Biztató lehet az is, hogy a gárda valamennyi sérült játékosa felépült a nagy rangadóra.

Teljes kerettel készülünk a mérkőzésre, szerencsére sérülés nem hátráltatta a heti munkát. Mindkét csapat tudja, hogy mi a mérkőzés tétje, ennek megfelelően egy kiélezett és komoly mérkőzésre számítok a Szarvas ellen. A céljaink változatlanok, győzni szeretnénk – nyilatkozta a felkészülés utolsó pillanataiban Gaál Adrienn, a vásárhelyiek trénere.

A csapatok szombaton délután háromkor lépnek pályára a Hódtói Sportcsarnokban. A meccs után a két egyesület juniorjai mérkőznek meg egymással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik