Szórakozás

Tatár Csilla chips helyett olivabogyót nassol

A csinos műsorvezető egészsége, alakja és ízlelőbimbói legnagyobb örömére előszeretettel fogyasztja az olívabogyót.

Tatár Csilla kényesen figyel egészségére és alakjára, ennek ellenére nem veti meg  a  finom falatokat.  A  műsorvezető  megtalálta  a  tökéletes  megoldást,  olivabogyót  fogyaszt akár köretként, akár  csak  úgy  önmagában, ha  egy  kis  nassolásra vágyik. Az  olivabogyó telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amely a  szív-és érrendszer egészséges működéséért felel, emellett E vitaminban rendkívül  azdag, ami  természetes antioxidáns hatásának köszönhetően gátolja a sejtöregedést. 5%-os rosttartalma miatt pedig az emésztőrendszer működését is segíti.

„Nagyon szeretem a tengeri herkentyűket, halat, rákot, kagylót, ha tengerparton nyaralok, csak ezeket fogyasztom. Köretként pedig elengedhetetlen kellék hozzájuk az olivabogyó, amit soha ki nem hagynék” – mesélte Csilla.

„Salátában, fűszerek nélkül könnyű marinádként elkészítve, oda vagyok érte. Az egyszerűen elkészíthető ételek híve vagyok. Sosem fogyasztok chipset vagy snackeket, amelyek akár 450-550 kalóriát is tartalmaznak, helyette szívesebben csipegetek sajtokat és egy tál natúr spanyol olivabogyót, amelyből 10 gramm mindössze 150 kalóriát tartalmaz – ez számomra a tökéletes nassolni való” – tette hozzá a Mokka műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik