Élet-Stílus

Crespo: Ancelotti jobb Mourinhónál

Hernan Crespo furcsa nyilatkozattal rukkolt elő: az Inter támadója amondó, a rivális AC Milan edzője jobb szakember, mint a csapatát dirigáló Jose Mourinho.

„Mourinho? Jó edző, kedvelem, de túlzás lenne azt állítani, hogy tökéletes. Mindenki tudja rólam, Carlo Ancelottit tartom a legjobbnak. Szerintem nem akad nála jobb sem szakmailag, sem emberileg. Hihetetlenül profin áll a feladatához, rendkívül jól kezeli a kényes helyzetek, és a játékosaihoz való hozzáállása is példaértékű, akár győzzön vagy veszítsen a csapat” – állította egy interjújában Hernan Crespo, aki korábban az AC Milanban is megfordult, de jelenleg a városi rivális Inter labdarúgója.

Persze meglehet, hogy nem sokáig, ugyanis leszögezte, ha nem kap játéklehetőséget az Internél, odébb áll. Márpedig jelenleg úgy fest a helyzet, hogy Mourinho nem őt favorizálja…

„Nem haragszom senkire, de ha nem változik a helyzet, keresek más megoldást. Harminchárom éves vagyok, így nincs már sok időm. Futballozni akarok, és ha ez nem adataik meg nekem a jelenlegi együttesemben, akkor eligazolok” – mondta.

Ancelotti rajongója (goal.com)

Ancelotti rajongója (goal.com)

Crespót nyáron a Sampdoriával és az AS Romával is hírbe hozták, de ő a maradás mellett döntött. Most viszont – ahogy az a fentiekből is kiderül – a távozását fontolgatja, és a sajtóértesülések nem elképzelhetetlen, hogy visszatér az AC Milanhoz. Lehet, hogy nem véletlenül bókolt Ancelottinak?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik