Belföld

Kiderülő ponthatárok, LMP-s Obama, feljelentetett Balázs József [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Bűncselekmény gyanúja miatt Juhász Oszkár, Gyöngyöspata vasárnap megválasztott jobbikos polgármestere feljelentette a térség fideszes országgyűlési képviselőjét, Balázs Józsefet.
Bővebben…

Megkezdi a Belügyminisztérium az elmaradt túlóradíjak és azok járulékainak kifizetését a tűzoltóknak. December 15-ig mindegyikük hozzájut elmaradt illetményéhez.
Bővebben…

Párttárssá fogadná Barack Obamát az LMP. A Lehet Más a Politika örömmel fogadta a hírt, hogy az amerikai elnök – a kíniaiak rosszallásának ellenére – a Fehér Házban fogadta a dalai lámát.
Bővebben…

Nem tudni, mi durrant Putnokon.Befejeződött a helyszíni szemle csütörtök délután a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen, ahonnan előző este két feltételezett lövésről tettek bejelentést.
Bővebben…

Újabb 2700 zsák génszennyezettkukorica-vetőmagot találtak az ellenőrzések során, ami további 2000 hektár vetésterületet érint.
Bővebben…

Csaknem százezren maradtak a magánnyugdíjpénztáraknál. A Stabilitás Pénztárszövetség számításai szerint a tb-rendszerbe visszalépők átlagosan 80 ezer forint reálhozam-kifizetésben részesülnek.
Bővebben…

Lázár “rendbe tette” kérkedő párttársa elszólásait. Fejlesztési pénzek nem múlhatnak egy polgármester pártállásán – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az elmúlt napok Gyöngyöspatát érintő ügyeivel kapcsolatban.
Bővebben…

Este nyolckor derülnek ki a felvételi ponthatárok. A létszámkeret és a felvehető összlétszám mellett a jelentkezők teljesítménye is befolyásolja, ki hol folytathatja a tanulmányait.
Bővebben…

Emberi maradványokra leltek a Margit hídnál. Valószínűleg II. világháborús áldozatokat találtak a búvárok, akik vagy a híd felrobbantásakor vesztek a vízbe, vagy a Dunába lőtt holokausztáldozatok.
Bővebben…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik