Belföld

Nem tudni, mi durrant Putnokon

A szemtanúk úgy vélik, lövések dördültek. A rendőrség szerint további szakértői vizsgálatra van szükség.

Befejeződött a helyszíni szemle csütörtök délután a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnokon, ahonnan előző este két feltételezett lövésről tettek bejelentést. Az esetről szerda este egy putnoki férfi tett bejelentést a helyi rendőrőrsön. Elmondása szerint két dörrenést hallott, beazonosíthatatlan irányból, illetve két apró lyukat talált a pozdorjából készült kapun.

Az ózdi rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen megkezdték a tanúk meghallgatását, valamint a helyszíni szemle lefolytatását. A rossz látási körülmények miatt a szemlét éjszaka néhány órára felfüggesztették, majd csütörtökön kora reggel folytatták.

A rendőrség álláspontja szerint “a helyszíni szemle elsődleges megállapításai mellett további szakértői vizsgálat lefolytatása szükséges, annak tisztázása céljából, hogy a kapun lévő sérülések hogyan keletkeztek”.

A történtek kivizsgálását megyei hatáskörbe vonták.

Az index.hu csütörtökre virradó éjszaka azt közölte, hogy lövések hatoltak át két, romák lakta ház közös udvarának a kapuján szerda este Putnokon. A támadásnak nincs sérültje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik