Belföld

Fotón az állítólagos lottónyertes

A Blikk szerint András Tolna megyében lakik.

A bulvárlap közölt egy fotót, amelyen egy férfi látható egy olyan lottószelvénnyel, amelyen valóban szerepel az az öt szám, amely a hétvégén nyerőnek bizonyult. Hogy tényleg ő nyerte-e meg a több mint kétmilliárdot, nem tudni. A Szerencsejáték Zrt.-nél a nyertes még nem jelentkezett, erre még bőven van is ideje. A Blikk emlékeztet rá, hogy a tavaszi, 3 milliárdos főnyeremény idején is körbejárt egy hasonló fotó az interneten, és akkor sem derült ki, tényleg az igazi nyertest ábrázolta-e a kép, vagy valaki csak viccelődött.

A valódi – éppen március 15-én több mint hárommilliárd forinttal gazdagodó – nyertes később vállalta, hogy kitölti a nagynyertesek kérdőívét. Elárulta, hogy több mint 20 éve lottózik, néha sorsjegyeket is kapar, saját szisztéma alapján tippel. Még a rokonainak sem árulta el, hogy ő a szerencsés.

“A nagynyertesek általában nem vállaljak fel kilétüket. Ha megkérdezzük barátainkat, rokonainkat, vagy akár önmagunkat, mi kiállnánk-e nyilvánosság elé, hogy milliárdosok lettünk; a válasz szinte kivétel nélkül: nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik