Belföld

Jelentkezett a lottómilliárdos – eddig épp csak megélt

A rokonai sem tudnak a nyereményéről – írja a Pénzcentrum.

Kapcsolódó cikkek

A március 15-én több mint hárommilliárd forinttal gazdagodó nyertes vállalta, hogy kitölti a nagynyertesek kérdőívét, elárulta, hogy több mint 20 éve lottózik, néha sorsjegyeket is kapar, saját szisztéma alapján tippel a nyerőszámokra. Márciusban a családjával közösen játszott, és amikor ellenőrizte a szelvényt, nem akarta elhinni, hogy nyert.

Napokig nem tért magához, azóta sem tudott igazán ünnepelni. Kell egy kis idő, amíg feldolgozza. Még a rokonainak sem árulta el, hogy ő a szerencsés, pedig azt tervezi, hogy a családtagoknak juttat majd a nyereményből. Pénzügyi befektető segítségét valószínűleg kéri, de úgy gondolja, pszichológusra nem lesz szüksége, mert fel tudja dolgozni az élményt.

Korábban éppen kijött havi jövedelméből, csak álmodozott róla, hogy egyszer megnyeri a főnyereményt. Most, hogy így lett, azt mondja, szeretne a földön maradni, nem adja fel jelenlegi életformáját, csak jobban, nyugodtabban akar élni. A munkáját megtartja, nem akar költözni sem.

Az Ötöslottó nagynyertese egyébként a korábbi hírekkel ellentétben nem dorogi, az újdonsült milliárdos ezt lakcímkártyájával is igazolta. A szelvényt valóban a Komárom-Esztergom megyei településen adta fel. “A nagynyertesek általában nem vállaljak fel kilétüket. Ha megkérdezzük barátainkat, rokonainkat, vagy akár önmagunkat, mi kiállnánk-e nyilvánosság elé, hogy milliárdosok lettünk; a válasz szinte kivétel nélkül: nem. Aki megpróbálta – mint legutóbb a Skandináv lottó nyertese – megbánta” – mondta el a Pénzcentrum.hu-nak Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik