Belföld

www.autocity.hu

Elindult egy új, intelligens autóportál, www.autocity.hu, mely egyedülálló szolgáltatásaival és egyszerű kezelőfelületével teszi könnyűvé látogatói számára az autóválasztást, a finanszírozási és biztosítási konstrukciók kiválasztását, valamint a vásárlást.

A horizontális portálok terén végbemenő robbanás után, ma a virtuális piacterek “osztályában” várható változás. A vertikális portál nem csupán statikus információk, ajánlatok és elérhetőségek tárháza. Ennél sokkal több. Dinamikus, interaktív lehetőségek csokorba gyűjtött és részletekbe menően transzparenssé tett oldala, ahol minden, a témával kapcsolatos információ, hír, szolgáltatás és tevékenység megtalálható.

Az Auto City a gépjárműipar vertikális portálja. Ez az új autóportál a jelenlegi technikai és piaci elvárásokra alapozva építette ki szolgáltatásait, és tökéletesen felkészült a jövő változásainak fogadására. A portál az MKB Euroleasing Rt, az Eurorisk Kft., a Carnet-Invest Rt., és az MKB Euroleasing Autópark Rt. évtizedes tapasztalataira és megbízhatóságára alapozva kínál minden potenciális autóvásárlónak a választáshoz és vásárláshoz szükséges komplex, egyedi szolgáltatásokat. Az egyedülálló portál felhasználócentrikus kialakítása és kiépítése az Auto City stratégiai fejlesztőpartnerének, a Eurocam Kft. szakértői munkájának eredménye.


www.autocity.hu 1



A portál célja, hogy a látogatók ügyfelekké váljanak, és személyes jellegű kontaktust alakítsanak ki a portállal és az azt üzemeltető szolgáltatókkal. A portál alapvető feladata az autósok és vásárolni szándékozók pontos tájékoztatása, a gépjármű összehasonlítás és választás segítése, valamint a vásárlás megkönnyítése. A portál biztosítja az igények és szolgáltatások találkozását a vásárlás, a biztosítás és a finanszírozás terén is.

Látogatói szabadon csemegézhetnek minden jelenleg forgalmazott modell részletes adataiból és képeiből, – számuk 2500 közelébe tehető -, valamint további 10.000, az elmúlt 20 évben forgalmazott modellekből. Az Auto City üzemeltetője az Euroleasing cégcsoport, amelynek köszönhetően az ügyfelek a kiválasztott modelleket országosan közel 400 kereskedő készleteiből érhetik el. A készletadatok naponta frissülnek, elsősorban a CarNet hálózat segítségével. Az egyszerűsített finanszírozási kalkulátor, valamint az egyedi kalkulációk és konkrét ajánlatok lekérésére alkalmas teljes körű ajánlatadók is az ország közkedvelt gépjármű finanszírozójának -az MKB-Euroleasing Rt.- termékeire támaszkodnak. Biztosítási segédprogramok könnyítik meg a piacon található társaságok nyújtotta kötelező és casco biztosítások összehasonlítását. Az esetleges szerződések megkötésében és a további ügyintézésben az Eurorisk munkatársai állnak az ügyfelek rendelkezésre. A látványos jövőbeni fejlesztések az üzemeltetési oldalakon az MKB Autópark Rt. szakembereinek munkáját dicsérik majd. A hasznos szakmai információkon és szolgáltatásokon túl a Frisshírek és a Balla Xpress gondozásában készült tematikus híroldalak és hírlevelek teszik színesebbé a portált.


www.autocity.hu 1


Ajánlott videó

Olvasói sztorik