Belföld

Töretlen a növekedés a CVO Group számára

A budapesti székhelyű, integrált munkaerő-közvetítési szolgáltatásokat nyújtó CVO Group 2001. októberében rekord-nagyságú, 145.000 eurót meghaladó árbevételt ért el.

A bejelentésre az után kerül sor, hogy a Deloitte & Touche 2001. november 13-i közleménye alapján a CVO Group 7. helyezést ért el a cég leggyorsabban növekvő közép-európai technológiai cégeket rangsoroló “Deloitte & Touche Fast 50 Technology Companies in Central Europe” nevű programjában, 1998-2000 közötti 824%-os forgalomnövekedésének köszönhetően.

Az új októberi rekord-árbevétel 41%-os növekedést mutat az előző negyedév átlagához viszonyítva, és egyúttal több, mint 1,25 millió euróra emeli a 2001. évi előrejelzett bevételt, ami 252%-a a 2000. évinek. Ez azt is jelenti, hogy a CVO Group azon kevés technológiai cég közé tartozik, amelyek képesek voltak a korábbi meredek növekedési rátájukat az elmúlt 4 évben fenntartani, hiszen a növekedés 1999 és 2001 között 780%-ra várható.

A Deloitte & Touche leggyorsabban növekvő közép-európai technológiai cégeket rangsoroló “Fast 50” programja része a cég globális programjának, melynek célja, hogy az egész világon felmérje a leggyorsabban növekvő technológiai vállalatokat. A közép-európai rangsort részletes vizsgálat alapján állítják fel, amelynek keretében egy több mint 10.000 magyar, lengyel, cseh, szlovák, észt, lett és litván céget tartalmazó listából indulnak ki.

A CVO Group, melyet 1996-ban, Észtországban alapítottak, és 2001 elejétől budapesti központtal működik, a legnagyobb és legsikeresebb integrált munkaerő-közvetítési szolgáltatást nyújtó cég Közép-Európában, lefedve Magyaroszágot, Csehországot és Lengyelországot, illetve Észtországot, Lettországot és Litvániát. A cég mind online munkaerő-közvetítéssel, mind hagyományos fejvadász-tevékenységgel foglalkozik a CV-Online, illetve Professional People nevű üzletágai révén. Ezek mellett 2002 elejétől kínálja az egész régióban a CVO Selector nevű, szoftver-alapú munkaerőfelvétel-bonyolító rendszert. A cég befektető-tulajdonosai között van Esther Dyson, az ismert amerikai technológiai befektető és internet-szakértő; a 3TS Venture Partners, egy közép- és kelet-európai befektetésekkel foglalkozó alap kezelője; illetve az észt LHV befektetőcsoport.
A CVO Group a közép-európai régióban több mint 240.000 regisztrált felhasználót szolgál ki, ügyfelei között pedig egyaránt megtalálhatóak multinacionális cégek, mint például a Philips, a Colgate-Palmolive vagy a Citibank, illetve nagy helyi vállalatok, mint például a Matáv, a Chinoin vagy a Synergon.

Magyarországon a CV-Online rendszert több mint 30.000 regisztrált álláskereső használja, akik elsősorban az IT/Telecom, Sales/Marketing, Bank/Pénzügy, illetve Könyvelés területeken keresnek állást. A felhasználók több mint félmillió oldalt töltenek le havonta. A magyar leányvállalat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik