Élet-Stílus

Így fogy a szupermodell bevetés előtt

Igazi angyal, aki épp olyan hibátlan, mint égi testvérei, csak neki ezért nagyon keményen meg kell dolgoznia.

Adriana Lima (30) nem játssza meg magát, nem akarja elhitetni a világgal, hogy a világ egyik vezető topmodelljeként neki a kisujját sem kell mozdítania egy-egy bemutató előtt. A Victoria’s Secret divatshow-ja, a világ egyik legnézettebb eseménye, ahol a legdögösebb és legjobban fizetett nők sétálnak fel, s alá csábító fehérneműben – ide azért nem lehet beugrani hamburgerezés után. A 10 millió dolláros produkció magas követelményeket támaszt az angyali szépségekkel szemben, Lima már augusztus óta másra sem készül.


Adriana a tavalyi Victoria’s Sectret show-n – Fotó: AFP

A kisgyermekes anyuka, aki 2009-ben adott életet Valnetinának, nyár utolsó hónapjában kezdte meg edzéseit, az utolsó három hétben pedig már napi kétszer dolgozik együtt a személyi edzőjével, ugrálókötelezik, bokszol, súlyzózik. A táplálkozására is szakember ügyel, aki megmérte az izomtömegét, a testzsírszázalékát és a szervezete vízvisszatartását. Protein shake-eket írt elő a topmodellnek, hozzá vitaminokat és táplálékkiegészítőket desszertként, és közel négy liter vizet iszik meg naponta.

Az igazán kemény menet kilenc nappal a bemutató előtt kezdődik, akkor már semmilyen szilárd táplálékot sem vesz magához. Két nappal a fellépés előtt pedig a vizet is csökkenti „normálisra”, majd 12 órával közvetlenül előtte teljesen elhagyja: „Semmi folyadék, így teljesen kiszáradsz, ezzel néha akár nyolc fontot (3,6 kilót) is le tudsz adni” – árulta el.

Idén november 29-én derül ki, hogy milyen jól működött az embertelen felkészülés…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik