Belföld

Brutálisan összeverték Dudás Miklós édesapját, a férfi kómában van

TV2
TV2

Brutálisan összeverték Dudás Miklós édesapját. A világbajnok kajakos a közösségi oldalán azt írta, hogy egy benzinkúton támadtak az 56 éves, rokkantnyugdíjas édesapjára, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy jelenleg is éber kómában van. Dudás megrázó fotókat is megosztott a bejegyzésében, amik ide kattintva érhetők el.

Dudás a Story Magazinnak azt mondta, hogy az incidens augusztus 30-án történt egy benzinkúton, és nem volt több másfél percnél.

Megállt két autó, kiszállt belőle hat bokszoló, és elkezdték rugdosni az 56 éves, rokkantnyugdíjas édesapámat. Amikor odarohantam hozzá, engem is ütöttek. Hallottam, ahogy apukám feje a betonba csapódva széttörik

– idézte fel a történteket a lapnak Dudás.

A kajakozó elmondta, hogy az apja azóta kórházban fekszik, és időközben agyhártyagyulladása lett, s vérmérgezést kapott. Mint mondta, lényegében elvesztették az édesapját, mert ha valaha is felébred, akkor teljesen kiszolgáltatott élete lesz. “De jelenleg nem úgy tűnik, hogy ebből kijön, 40 kilót fogyott.”

Dudás elmondta még, hogy teljesen tönkrement a családja a történtek óta, mert az anyja azt mondja, hogy nem akar a férje nélkül élni. A magazin úgy tudja, hogy az egész verekedés egy pletykából indult. A sportoló ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy édesapjáról azt terjesztette egy nő a piacon, hogy megcsalja az édesanyját. Az apja megelégelte a dolgot, és felszólította a nőt, hogy fejezze be a hazugság terjesztését, erre a nő rászabadította a testvéreit.

Írásban még egy békés megbeszélésről volt szó édesapám és a nő családja között, de úgy voltam vele, hogy azért jobb, ha vele tartok. Majd a benzinkútra érkezve egyszerűen lerohantak minket. Mindent vett a kamera, kérdés sincs, mi lesz ennek az ügynek a végkimenetele, de sajnos ezzel nem kapom vissza az apukámat

– tette hozzá Dudás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik