Belföld

Úgy hátba rúgta az élettársát egy 74 éves férfi, hogy annak több bordája is eltört és összeomlott a tüdeje

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 73 éves férfivel szemben, aki nagyon durván bántalmazta a 67 éves élettársát Dunavecsén.

A rendőrség közleménye szerint az egyik dunaújvárosi kórházból értesítették őket arról, hogy életveszélyes sérülésekkel látnak el egy nőt, aki feltehetőleg bűncselekmény során sérült meg. Közben kiderült, hogy az élettársa bántalmazhatta az asszonyt, ezért a lakásukhoz vonultak adatokat gyűjteni. A férfi a rendőröknek azt monda, hogy a párja ittasan elesett, megütötte magát, ő pedig nyomban értesítette a mentőket.

Az asszonyt kihallgatták a nyomozók, amint jobban lett. Kiderült, hogy többször is vitáznak élettársával az anyagiakon. A legutóbbi összezörrenésnél hátulról megrúgta a férfi, amitől egy ruhafogasnak esett és beverte a mellkasát. Később a kórházban kiderült, hogy a bántalmazás során több bordája eltört, a tüdeje összeomlott és légmell alakult ki.

A férfi a gyanúsítotti kihallgatásán már beismerte a bántalmazást. A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik