Szórakozás

Natalie Portman kihúzta a gyufát

Mike Huckabee, Arkansas republikánus exkormányzója szerint Natalie Portman nem úgy viselkedik, mint aki éppen házasságon kívül készül gyermeket szülni.

Huckabee, aki kormányzói hivatali idejének lejárta után a Fox News Channel műsorvezetője lett, egy konzervatív rádióműsorban osztotta meg véleményét a friss Oscar-díjas színésznővel kapcsolatban.

„Az emberek látják ezeket a “hírességeket”, akik szinte a képünkbe tolják, hogy ugyan nem házasok, de már gyerekeik vannak. Úgy mutatják be a házasságon kívüli gyerekvállalást, mint valami óriási, csodálatos dolgot, és ez mára teljesen eltorzította a házasságról alkotott elképzeléseinket” – jelentette ki Huckabee, aki főleg azt kifogásolta, hogy Portman vasárnapi köszönőbeszédében úgy fogalmazott, a terhességgel vőlegényétől kapta meg „élete legfontosabb szerepét.” A műsorvezető abszolút egyetértett Huckabee-vel, és azt is hozzátette, „a pasi viszont nem adta meg neki a legfontosabb ajándékot, ami pedig a jegygyűrű.”

Egyelőre ugyan nem világos, hogy Huckabee-nek csak Portman hormontúltengéses nyilatkozataival volt problémája, vagy konkrétan úgy gondolja, hogy a házasságon kívül gyermeket vállaló nők bújjanak el valami sötét-sötét helyre, amíg a problémájuk meg nem oldódik – mindenesetre érezhetett valamit a felé robogó liberális haragcunamiból, mert kicsivel később már próbálta volna finomítani mondókáját: „A legtöbb egyedülálló édesanya nem keres milliókat, és nem mindenki tud dadákat fogadni a gyereke mellé. A legtöbben szegények, akiknek nem volt részük megfelelő oktatásban, és ezért nehezen találnak munkát. Ha a kormányzat nem figyelne rájuk, egészségbiztosításuk sem lenne, és éhen halnának. A történetnek ezen oldalát viszont teljesen elfedi a látszat, miszerint filmsztárként mennyire jó és egyszerű házasságon kívül gyereket vállalni.”

Natalie Portman szóvivője egyelőre nem kívánta kommentálni Huckabee kijelentéseit.

AJÁNLOTT LINKEK:

Micsoda szégyen! Mike Huckabee nekiment a terhes színésznőnek – angolul (Jezebel)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik