Belföld

Bekopogott a kocsi ablakán, majd közölte a fiával lévő sofőrrel, hogy szexel a nejével

Akár tíz év börtönt is kaphat az a férfi, aki megpróbált kirabolni egy férfit Győrben, majd azzal kötött bele egy autósba, hogy köze van a feleségéhez.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a férfi tavaly novemberben odalépett egy utcán dohányzó férfihoz Győrben, és felszólította, hogy adja neki a pénzét. Mivel a sértett elhajtotta, ezért a férfi azzal fenyegette az áldozatát, hogy megöli, ha nem adja oda a pénzét.

A megfenyegetett férfi elfutott a helyszínről, közben pedig segítségért kiabált, hogy ki akarják rabolni. A terhelt futva követte egy buszmegállóig, ahol egy harmadik férfi fogta meg a karját és kérdezte meg tőle, hogy mit csinál. Az elkövető ekkor elgyalogolt onnan.

Néhány perccel később a férfi odament egy utcán parkoló autóhoz, bekopogott az ablakon, majd közölte az autóban ülő férfival, hogy szexuális kapcsolata van a feleségével. Ekkor a férfi és a fia megkérdezték tőle, hogy normális-e, nem keveri-e össze őket valakivel, illetőleg megkérték, hogy hagyja őket békén

– közölte az ügyészség.

A férfi ekkor rátámadt az apára és a fiára is. Ököllel leütötte a családfőt, majd megrúgta a fiát, aki próbálta az apját megvédeni. A megtámadott két férfi végül lefogta a támadót, és visszatartották a rendőrség kiérkezéséig. A rablás kísérletével és garázdasággal vádolt férfi akár tíz év börtönt is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik