Szórakozás

Az RTL öltözőjében kezelték a felpüffedt Győzikét

A showman és orvosa együtt mesélt az elmúlt napok nehézségeiről az RTL Klub Reggeli című műsorában, majd az öltözőbe siettek, mert Győző hasa ismét felpüffedt.

Mint arról korábban beszámoltunk, elhalasztotta Gáspár Győző és társai adócsalási perének tárgyalását múlt héten a Salgótarjáni Városi Bíróság, miután a roma showman egészségügyi okokra hivatkozva nem jelent meg. Győzike ugyanis nem sokkal előtte esett át egy háromórás műtéten, ahol szinte az egész hasát és mellkasát újraszabták. Leszívták a fogyás után hátramaradt zsírszövetet, és megfeszítették a hasfal bőrét is, valamint a melléből is bevettek. Az előírt pihenőidőt azonban nem tartotta be, és saját felelősségére elhagyta a magánklinikát, aminek az lett a következménye, hogy begyulladtak a hasplasztika után maradt műtéti hegek, és a volt valóságshow-hős újra kezelésre szorult.

A látványosan szenvedő arcot vágó Győzike hétfőn a Reggeliben elmondta, nagyon megviselte a szépészeti beavatkozás, most is fel van püffedve hasa, komoly fájdalmai vannak, ezért a felvétel után rögtön az öltözőbe vonul orvosával, dr. Tizedes Györggyel, hogy leszívják a felesleges folyadékot.

„Én már nem bírom ki. A hőmérsékletem is egy picit feljebb ment. Nem vagyok jól” – panaszkodott a most már rácsos hasú roma énekes, aki nagyon el van keseredve, mert bár a műtét óta újabb 7 kilótól szabadult meg, az arca azonban beesett és szépen kidolgozott izmos karja is már a múlté.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik