Szórakozás

Teljesen átszabták Kökény Attila feleségét

Aranka csütörtökön kapott új melleket, és hasát is átoperáltatták. Nagy reményekkel vágott neki a műtétnek az énekes neje, viszont félelmeit sem tudta véka alá rejteni.

“Mindjárt kezdődik a műtét, Aranka nagyon ideges, mint ahogy mindenki egy beavatkozás előtt. Leginkább az rettenti el, hogy egy csövet dugnak majd le a torkán. Ezt nehezen tudja elképzelni, és fél attól, hogy megsértenek valamit, emellett az altatás utáni rosszullét aggasztja. A plasztikai műtét öt és fél órán keresztül tart majd, elég hosszú lesz” – mesélte az Új Ásznak az ötödik Megasztár felfedezettje, Kökény Attila, aki feleségével együtt elérzékenyülve várta a beavatkozás kezdetét.

A műtét nehezen jött össze, ugyanis Aranka pár hete megbetegedett, emiatt el kellett halasztani a plasztikát. Csütörtökön sem tudták pontosan kezdeni a műtétet, ugyanis a klinika ÁNTSZ ellenőrzést kapott.

“A műtét után rögtön kérdeztem, hogy fáj-e valamije, de nem tudott rá válaszolni, csak kinyitotta a szemét, és azonnal vissza is aludt. Jól sikerült minden, ez a lényeg” – nyilatkozta az énekes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik