Szórakozás

Győzike hirtelen jobban lett

Az adócsalással vádolt show-man büntetőperének másnapján már el is hagyta a pécsi magánklinikát.

Mint arról korábban beszámoltunk, elhalasztotta Gáspár Győző és társai adócsalási perének tárgyalását hétfőn a Salgótarjáni Városi Bíróság, miután a roma show-man egészségügyi okokra hivatkozva nem jelent meg. Úgy tudni,egy korábbi plasztikai műtét szövődményeinek elkerülése érdekében feküdt be egy pécsi klinikára még pénteken.

A hazafelé tartó Győzike a Bors című napilapnak elmondta, nem menekül az igazságszolgáltatás elől, szörnyű fájdalmai voltak és nem tehet arról, hogy pont pár nappal azelőtt került kórházba, hogy meg kellett volna jelennie a bíróságon.

A kezelőorvos megerősítette a show-man állításait: Tizedes György szerint valóban halaszthatatlan volt az orvosi kezelés, mert a zsírleszívás után a bőrnek újra le kell tapadnia, ami Győzike esetében nem történt meg. Ezért savó gyűlt fel a has, a mell és a bőr között, ezt kellett lecsapolni.

A volt reality-hősnek vasárnapig kell együtt élni a csővel, mellette véralvadásgátló injekciókat kell beadnia magának. Azt ígéri, a következő tárgyaláson már biztosan megjelenik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik