Élet-Stílus

Németh Zsófia Lakatos Tícián haláláról: Elvesztettem a másik felemet

RTL
RTL
Öt évvel ezelőtt együtt nyerték meg a Love Islandet.

Kedden szívrohamban elhunyt Lakatos Tícián, a 2019-es Love Island egyik győztese. A 24 éves férfi koraszülöttsége miatt egész életében szívbetegséggel küzdött, és korábban is kapott már szívrohamot, az utóbbi időszakban azonban semmi jel nem mutatott arra, hogy ne lenne egészséges.

Lakatos annak idején Németh Zsófiával együtt nyerte megLove Islandet és a húsz millió forintos fődíjat. A műsor után még egy ideig egy párt alkottak, majd véget ért a kapcsolatuk. Ennek ellenére a Survivorban is szereplő Németh közösségi oldalán megemlékezett egykori párjáról.

Instagram-oldala tetején három, Lakatos Tíciánnal közös fotót rögzített, bemutatkozás helyett pedig jelenleg az alábbi idézet olvasható a profilján, angolul:

»Szeretlek a talpadtól a fejed búbjáig« – mondtad mindig, amikor találkoztunk. Utoljára július 19-én.

24 óráig elérhető Instagram-történetében ezt tette közzé:

Reménykedem benne, hogy ez csak egy rossz álom, és azon tűnődöm, mikor ébredek fel belőle. Elvesztettem a másik felemet.

Németh Zsófia a reality tévébe kerülése után közzétett posztjában úgy fogalmazott, Lakatos Tíciánnal örökre egymás szívében és emlékeiben maradnak. Ezt a bejegyzését a következő mondattal frissítette tegnap:

Az első perctől szerettük egymást és ez így is marad Örökre. 🕯️🖤

Ajánlott videó

Olvasói sztorik