Élet-Stílus

Lékai-Kiss Ramóna: Csodának élem meg, hogy a férjem olimpikonként lép pályára

Varga Jennifer / 24.hu és TV2
Varga Jennifer / 24.hu és TV2
Közös fiukkal, Noéval együtt szurkolnak Párizsban, hogy a magyar csapatnak minél később kelljen hazatérnie.

Lékai-Kiss Ramóna férje, Lékai Máté a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjaként vesz részt a párizsi olimpián. A műsorvezető – aki kisfiával együtt utazott a sportoló után Párizsba – nemrég a Nők Lapjának adott interjút, melyben az ötkarikás játékok is szóba kerültek.

Nem tudjuk, Máté meddig lesz még válogatott, úgyhogy mindenképp szeretnénk látni, ha esetleg ez az olimpia lesz válogatotti karrierjének a lezárása. Életemben nem voltam még olimpián, örülök, hogy ezt most Európában rendezik, a közelben, a mi időzónánkban. Azt pedig tényleg csodának élem meg, hogy a férjem olimpikonként lép pályára. Nem volt kérdés, hogy a kisfiunk is jön, hiszen az apja legnagyobb szurkolója

– osztotta meg a lappal Lékai-Kiss Ramóna, hozzátéve: fiával azért drukkolnak, hogy a magyar csapatnak minél később kelljen hazajönnie, hiszen annál tovább jutnak.

Mint mondta, a magyar szereplésen túl a strandröplabda is nagyon vonzza, annak idején ugyanis ő is évekig űzte a sportot.

Ehhez a versenyszámhoz feltöltik homokkal az Eiffel-torony lábánál lévő területet, és felhúznak egy röplabdapályát. Hét évig röpiztem, szerintem ez elképesztő élmény lesz. És egyébként arról is szól majd ez az utunk, hogy kicsit úgy érezzük magunkat, mintha mi is franciák volnánk. Most nem turisták leszünk, hanem tényleg ott élünk majd, vásárolunk, főzünk két hétig. Ezt különösen várjuk. Sokszor jártam már Párizsban, de ez most másmilyennek ígérkezik

– fogalmazott kiutazása előtt a műsorvezető.

Nők Lapja

Ajánlott videó

Olvasói sztorik