Tech

Így néz ki a Nothing újabb jóárasított telefonja

Nothing
Nothing
Hatalmas külső változásokat nem hoz a Nothing (2a) Plus.

A hivatalos bemutató ugyan július 31-én esedékes, de Carl Pei, a brit Nothing alapítója nem bírt magával, és egy nappal a hivatalos leleplezés előtt megmutatta a cég legújabb, Nothing (2a) Plus nevű jóárasított okostelefonjának hátlapját.

Nothing

Lévén az általunk is tesztelt (és kedvelt) Nothing (2a) okostelefon valamelyest felturbózott változatáról van szó, így hatalmas változások nincsenek a dizájnt illetően, ugyanakkor a névben tényleg nem véletlenül szerepel a Plus szó. Az eddig napvilágot látott információk szerint az előd MediaTek Dimensity 7200 lapkakészletét egy valamivel jobb teljesítményű Dimensity 7350 váltja, az előlapi kamera 32 megapixről 50-re vált, a 45 wattos vezetékes töltést pedig 50 wattosra cserélte a gyártó.

Hogy ezen felül miben nyújt még pluszt a gyártó újdonság a Nothing (2a)-hoz képest, az július 31-én fog kiderülni, ahogy az is, hogy a fejlődés mekkora felárat jelent a nagyjából 150 ezer forintért kapható korábbi telefonhoz képest.

A Nothing idén szépen belehúzott a portfóliója bővítésébe, hiszen a már emlegetett középkategóriás mobiljuk mellett az év első felében piacra dobtak két újabb fülhallgatót is, a Nothing Ear és a Nothing Ear (a) modelleket – a nevekre kattintva mindkét fülesről elolvasható a részletes tesztünk.

Kapcsolódó
Ez a mobil most az egyik legjobb középkategóriás készülék a piacon
150 ezer forint alatt ennél különlegesebb készüléket jelenleg nem nagyon lehet találni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik