Belföld

„Túl vagyunk azon a ponton, hogy ez a barátság helyre tudjon állni Németh Szilárddal“ – ki nyerte a csepeli fideszes belharcot?

Borbély Lénárd annak ellenére tudott újrázni polgármesterként Csepelen, hogy tavaly Németh Szilárd kezdeményezésére kizárták a helyi Fideszből. Hogyan látja ő most és hogyan látják a csepeliek az összetűzést, és kötélnek állna-e a kerületvezető, ha Magyar Péter hívná? Videós riport a XXI. kerületből.
  • Alább látható videónkban bemutatjuk, hogyan vezetett Németh Szilárd és Borbély Lénárd konfliktusa a csepeli Fidesz feloszlatásához, és a pártból kizárt polgármester újrázásához az önkormányzati választásokon.
  • Interjút készítettünk Borbély Lénárddal, Csepel független polgármesterével és a XXI. kerületi lakosokat is kérdeztünk a helyi fideszes belharc hatásairól.
  • Dudás Zoltánt, a június 9-ei választáson 10%-ot szerző fideszes polgármesterjelöltet is elértük telefonon.
  • Felkerestük a Németh Szilárd koordinálása alá tartozó csepeli beruházások színhelyeit és bemutatjuk, milyen kérdések merültek fel velük kapcsolatban.
  • Borbély Lénárdot pedig arról is megkérdeztük: mennyi mozgásteret hagy a tizennégy éve hatalmon levő kormánypárt saját polgármestereinek?
LÉPJ BE A FOLYTATÁSHOZ!
Változunk. Csatlakozz hozzánk! Regisztrált olvasóink mostantól exkluzív hírleveleket, cikkeket olvashatnak, mint ez is. És ez csak a kezdet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik