Szórakozás

Demi Moore: Kutchernek vége!

Korábban a színésznő és a férje nap mint nap a Twitteren vallottak szerelmet egymásnak. Most Moore úgy érezte, ezen az oldalon kell pontot tennie a házassága végére.

Oktberben jelentette be Demi Moore, hogy elválik Ashton Kutchertől. Igaz, azóta sem tett jogi lépéseket, a barátok szerint azért, mert bízott az újrakezdésben. Mostanra azonban sikerült elfogadnia: ennek a házasságának is vége.

Mindez a színésznő Twitter-oldaláról derült ki, ahol mindeddig mrskutcher néven írogatott. „Sokáig gondolkodtam, nehéz volt új nevet találni… – írta a sztár az ő bejegyzéseit követő nagyjából ötmillió követőjének. – Olyat akartam, ami valahogy vicces, játékos és még elérhető. Szóval mostantól @justdemi leszek.”

Moore megköszönte a rajongóinak azt is, hogy segítettek új nevet választani. „Mindez jó jel, azt mutatja, hogy Demi tényleg túllépett Kutcheren” – mondja a színésznő régi barátnője, aki azt is elárulta, hogy Moore az egyik legagresszívebb ügyvédet kérte föl a válása lebonyolítására.

A 49 éves sztárt ismerősei arra biztatják, hogy álljon bosszút a férjén, amiért elbánt vele, és forgassa ki Kutchert a vagyonából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik