Szórakozás

Sürgős orvosi segítség kellett Hujber Feri kisfiához

A színész kisfia négyéves, és édesapja elmondása szerint nagyon érdeklődő. Valószínűleg nagyon izgathatta az a kukoricaszem is, amit végül feldugott az orrába. Ebből lett a baj.

Feri az RTL Klub Reflektor magazinjában mesélt Noelről. Egyebek mellett ekkor említette meg, hogy kisfia mit csinált néhány nappal ezelőtt.

„Feldugott az orrába egy kukoricaszemet, ezért azonnal mennünk kellett a fül-orr-gégészhez. Nagyon megdagadt, de szerencsére ki tudták szedni. Se büntetést, se szidást nem kapott” – mesélte a színész, aki általában egyébként szigorú apukának tartja magát.

Ám szerencsére Noelre nem az ilyen történetek a jellemzőek, sokkal inkább szereti a meséket, kedvence a Harry Potter. Ebből minden este részleteket kell felolvasni neki, amit nagyon élvez. Feri elárulta, hogy kisfia gyakran maga talál ki történeteket, és már most nagyon gazdag a szókincse. Ráadásul nagyon együtt érez a szereplőkkel, könnyen bele tudja magát képzelni a helyükbe.

Feriéknél mindenki imádja a könyveket, családi hagyomány náluk, hogy karácsonyra ezt adnak egymásnak. A színész idén feleségének a Harry Potter írójától, J. K. Rowlingtól ajándékoz egy felnőtteknek szóló kötetet. Ráadásul Feri egy üzenetet is elrejt az egyik könyvben, amit aztán elküldenek az írónőnek, aki köztudottan gyűjti könyvének különböző nyelvű kiadásait. A színész nagyon kíváncsi arra, hogy üzenete bekerül-e a világsztár magángyűjteményébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik