Szórakozás

Hujber Feriék 9 hónapja nem töltöttek hosszabb időt kettesben

24.hu
24.hu

2012. 05. 22. 10:03

Hujber Ferinek az utóbbi időben rengeteg munkája volt. Filmek és sorozatok egymásba értek így nagyon kevés időt tudott együtt tölteni a családjával. A helyzet pedig napról napra rosszabb lett, bár Noel közelségét érezte, hiszen együtt alszik kisfiával, de Cynthiára kevés idő jutott.

(12)(430x286).jpg ()

„Azt az évek során már megszoktuk, hogy külön utakon járunk a munkánk miatt, azt viszont még nem és nem is szeretnénk megszokni, hogy otthon se találkozzunk, mert én hajnalban kelek és késő este érek haza. – meséli Feri – és ez így megy már 9 hónapja. Bár sosem panaszkodtam a sok munka miatt, Cynthia pedig türelmesen várt… Vágtam a centit, hogy mikor lesz már szünet, amikor mindent megadhatok a feleségemnek.”

Feri és Cynthia mivel 9 hónapja nem tölthettek hosszabb időt kettesben, ezért elutaztak egy hosszú
hétvégére egy mesés szállodába Egerszalókra.

(16)(430x286).jpg ()

„Cynthiát egzotikus lánynak tartom, több mint 9 éve, és egy ilyen gyönyörű lányt megilleti az 1001 éjszaka világa, ezért úgy gondoltam meglepem. Nagy titokban megszerveztem neki egy romantikus utat Marokkóba! – mondja Feri – ráadásul ezért a marokkói élményért csak Egerszalókig kellett kocsikáznunk! – nevet. A szálloda rögtön elvarázsolt minket, ránk fért, hogy végre csak egymással foglalkozzunk. Sokat pihentünk, élveztük a szeánszokat, wellness programokat és a finom marokkói
mentateát.

A pár kéz a kézben sétált a parkban, és amíg Chynti a bambusz rudas és a csokoládés masszázst élvezte, Feri addig vendéglátójukkal, Abdullal Hammam béli gőz szeánszon vett részt. Este pedig a Dubai kertben költöttek el egy finom hamisíthatatlan arab vacsorát, hozzá pedig shiraz bort ittak, amivel itt találkoztak először, és rögtön a borkedvelő Feri kedvencévé vált.

Az ismert pár egyhangúan vallja, hogy szükség van ilyen gyermekmentes napokra, mikor mindkét szemük a másikra szegeződhet és leshetik egymás kívánságát.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.