Szórakozás

Hujber Feriék 9 hónapja nem töltöttek hosszabb időt kettesben

Hujber Ferinek az utóbbi időben rengeteg munkája volt. Filmek és sorozatok egymásba értek így nagyon kevés időt tudott együtt tölteni a családjával. A helyzet pedig napról napra rosszabb lett, bár Noel közelségét érezte, hiszen együtt alszik kisfiával, de Cynthiára kevés idő jutott.

„Azt az évek során már megszoktuk, hogy külön utakon járunk a munkánk miatt, azt viszont még nem és nem is szeretnénk megszokni, hogy otthon se találkozzunk, mert én hajnalban kelek és késő este érek haza. – meséli Feri – és ez így megy már 9 hónapja. Bár sosem panaszkodtam a sok munka miatt, Cynthia pedig türelmesen várt… Vágtam a centit, hogy mikor lesz már szünet, amikor mindent megadhatok a feleségemnek.”

Feri és Cynthia mivel 9 hónapja nem tölthettek hosszabb időt kettesben, ezért elutaztak egy hosszú
hétvégére egy mesés szállodába Egerszalókra.

„Cynthiát egzotikus lánynak tartom, több mint 9 éve, és egy ilyen gyönyörű lányt megilleti az 1001 éjszaka világa, ezért úgy gondoltam meglepem. Nagy titokban megszerveztem neki egy romantikus utat Marokkóba! – mondja Feri – ráadásul ezért a marokkói élményért csak Egerszalókig kellett kocsikáznunk! – nevet. A szálloda rögtön elvarázsolt minket, ránk fért, hogy végre csak egymással foglalkozzunk. Sokat pihentünk, élveztük a szeánszokat, wellness programokat és a finom marokkói
mentateát.

A pár kéz a kézben sétált a parkban, és amíg Chynti a bambusz rudas és a csokoládés masszázst élvezte, Feri addig vendéglátójukkal, Abdullal Hammam béli gőz szeánszon vett részt. Este pedig a Dubai kertben költöttek el egy finom hamisíthatatlan arab vacsorát, hozzá pedig shiraz bort ittak, amivel itt találkoztak először, és rögtön a borkedvelő Feri kedvencévé vált.

Az ismert pár egyhangúan vallja, hogy szükség van ilyen gyermekmentes napokra, mikor mindkét szemük a másikra szegeződhet és leshetik egymás kívánságát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik