Szórakozás

Elájult a Hacktion forgatásán Gubík Ági színésznő

Ijesztő közjáték zavarta meg a Magyar Televízió akciósorozatának, a Hacktionnek a forgatását csütörtökön, amikor a Grétát alakító Gubík Ági elájult. Szerencsére színésztársa, Hujber Ferenc jókor volt jó helyen, így időben el tudta kapni a színésznőt.


Gubik Ági a forgatáson

A színésznő később elmondta, szerinte mi lehetett a baj.  “Nagyon sokat dolgozunk, megfeszített tempóban forgatunk, és sokszor a munka hevében az ember nem vesz magához megfelelő mennyiségű folyadékot” – magyarázta ájulásának okát Gubík Ági. “Szerencsére nincs komoly bajom, csak elfáradtam a sok munkában. Most voltam kivizsgáláson is, kicsit ingadozik a vérnyomásom, de más probléma nincs” – tette hozzá a színésznő.

Ági rosszabbul is járhatott volna, megüthette volna magát az eséskor, de szerencsére partnere, Hujver Ferenc mellette állt, és elkapta.


Hujber Ferenc a Haction forgatásán
Fotó: MTI / Kallos Bea

“Éppen jókedvűen beszélgettünk, amikor Ági elájult. Azonnal kapcsoltam és elkaptam, mielőtt a földre zuhant volna – emlékezett vissza Hujber Ferenc. “Valóban nagyon fáradt, szerencsére most tud majd kicsit pihenni, mivel csütörtökön volt az utolsó forgatási napja ebben az évben” – mesélte a színész, aki a rosszullét óta már beszélt Ágival, és megnyugodott, hogy kolléganője jól van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik