Szórakozás

Újabb csapás érte Zámbó Krisztiánt

Zambo-Krisztian(960x640)(3).jpg (zámbó krisztián)
Zambo-Krisztian(960x640)(3).jpg (zámbó krisztián)

Nem elég, hogy folyamatosan támadják zenei képességei miatt, úgy tűnik, a párkapcsolata is ráment az x-faktoros szereplésre. Barátnője az interneten üzent a szakításról.

Zámbó Krisztiánt borzasztóan megviselik azok a bírálatok, amelyeket a tehetségkutatóban nyújtott teljesítménye miatt kell elviselnie. Korábban az is megfordult a fejében, hogy kiszáll a versenyből, ám a nézői szavazatok végül megoldották helyette a problémát.

A támadások miatt azonban teljesen összetört Jimmy fia, aki a Blikk szerint most újabb pofont kapott a sorstól. Barátnője Zsuzsi ugyanis a minap szomorú bejegyzésekkel halmozta el a legismertebb közösségi portált. Mikor aztán a barátai rákérdeztek, kiderült, hogy szakítottak párjával. Aztán a bejegyzést villámgyorsan törölte is – írja a bulvárlap.

Nem az első ilyen törés ez a pár életé­ben. Krisztián egyik ismerőse a lapnak azt mondta, igazi se vele, se nélküle kapcsolat van Zsuzsi és Jimmy fia között. A Blikk az ügyben megszólaltatta Krisztiánt is, aki elismerte, hogy különváltak az útjaik, de szerinte minden kapcsolatban előfordulnak ilyen hullámvölgyek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik