Szórakozás

Zámbó Krisztián berágott és fenyeget

Az X-Faktor felfedezettjénél betelt a pohár. A hétvégén mérges lett és ezt a tényt rajongóival is megosztotta.

Úgy tűnik, túlcsordult a pohár Zámbó Krisztiánnál, és amit érzett, azt bizony nem rejtette véka alá. Privát facebookos oldalán berágott azokra, akik kritizálni merték és emiatt meg is fenyegette virtuális ismerőseit.

„Jó lenne, ha nem a privát oldalamon mennének a fikázások, mert azokat úgy is kitiltom, van erre elég oldal, ok!!” – írta Krisztián, akit egyesek szerint addig sosem fog megnyugodni, amíg az átkot le nem veszik róla. Mert, hogy szegény fiút rengeteg negatív energia érte, emiatt nem sikerült neki a verseny sem. „Akkor nem azért, mert a többiek jobbak voltak?” – írják ellenzői, akik azon is csak mosolyognak, hogy Krisztián kitiltással fenyegeti őket. Mert, hát a Facebook bizony egy nagyon átverhető intézmény, ha valakit kitiltanak, álnéven bizony simán visszakerülhet Krisztián rajongói közé, mert vélhetően ő sem fogja azonnal észrevenni, hogy éppen régi fikázója kéredzkedik be új személyiséget magára öltve a privát oldalára. És ez így mehet a végtelenségig, amíg vagy Krisztián, vagy a másik személy meg nem unja az egymásnak feszülést.

Természetesen az igazi rajongók is kiálltak a Zámbó fiú mellett és ők is fenyegetőzni kezdtek. Egyikük a következőket írta:

„Majd én is nézem, mit írnak ki,de jaj annak, aki bántja Krisztiánt!! Na figyeljetek. A neten senki se bántsa Krisztiánt!! Remélem világos voltam!! De életbe sem!!!”

Most akkor tényleg félni kellene és rendőri védelmet kérni? Lehet, hogy egyszer Krisztián rajongói valódi mészárlást rendeznek azok között, akik kimondják, amit mások udvariasságból nem mernek?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik