Szórakozás

Óriási balhé Zámbó Krisztián miatt

Zambo-Krisztian(960x640)(3).jpg (zámbó krisztián)
Zambo-Krisztian(960x640)(3).jpg (zámbó krisztián)

Bár azt hittük, hogy elcsitul a vihar Zámbó Krisztián körül, miután kiesett az X-Faktorból, ez nem így történt. A minap a Facebookon virtuálisan kivégezték egymást Krisztián ellenzői és rajongói.

Lehet, hogy Jimmy fia nyugodtabb, mióta nem nehezedik rá óriási nyomás az élő fellépések, illetve a verseny miatt, a követői és azok, akik utálják, továbbra is ölik egymást. Úgy tűnik, igaza lett a pszichológusnak, aki a Hír24-nek azt nyilatkozta, Krisztián csak eszköz, aki őrlődik a két tábor között, és valójában nem is őt akarják bántani, hanem a már említett két csoport egymást készül kinyírni. Még az a szerencse, hogy ezeket az embereket csak virtuálisan eresztik össze, mert különben attól tartunk, hogy valóban vér folyna.

A Facebookon számos oldal működik Zámbó Krisztián nevével. Az egyiken például a napokban ismét óriási botrány kerekedett. A vita amiatt robbant ki, hogy bár rajongói oldalról van szó, mégis akadnak olyanok, akik ott próbálják szidni és durván kritizálni a Zámbó fiút.

„Mária, én nem vagyok hülye, de te nem ismered a határon belüli kritikát! Takarodj! Mi szeretjük, te nem! Minek vagy itt!?” – szólt az egyik üzenet, amit aztán számos másik követett, melyeknek egy jelentős része persze nem tűr nyomdafestéket. Mindenesetre az ellenzők és a rajongók csúnyán kiosztották egymást, de durva fenyegetőzések is “elhangzottak”.

Az ellenzők azt is szóba hozták, hogy Krisztiánnak önkritikát kellene gyakorolnia, és a történtek után nem kellene erőltetnie az éneklést. Ez azonban csak újabb indulatokat hozott elő a rajongókból, akik válogatott sértéseket vágtak haragosaik fejéhez és mindenféle szankciókat helyeztek kilátásba, ha a pocskondiázók nem hagyják el Krisztián rajongói oldalát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik