Szórakozás

Jimmyt is belekeverték fia botrányába

Zambo-Krisztian-Dombovari-Istvan(960x640).jpg (zámbó krisztián, dombóvári istván, )
Zambo-Krisztian-Dombovari-Istvan(960x640).jpg (zámbó krisztián, dombóvári istván, )

Dombóvári István humorista is keményen nekiment Zámbó Krisztiánnak. Mostanra egyébként számtalan olyan oldalt találunk az interneten, ahol gúnyolódnának Jimmy fián, vagy bántják, kritizálják. Talán éppen a nagy nyomás miatt esett ki hétvégén a versenyből.

Olvasóinkat is teljesen kiakasztotta, hogy míg vélhetően édesapja népszerűsége miatt a legutóbbi adásig gond nélkül továbbjutott az X-Faktortban Krisztián, addig igazán tehetséges emberek kiestek.

De nem csak az X-Faktor nézői voltak felháborodva az említettek miatt. Több híresség is megszólalt már Krisztián ügyében, legutóbb például Dombóvári István így viccelődött a Zámbó fiún a Facebookon.

„Sem Doszpot, sem Hajdú Péternek nem sikerült, de Bellus Pisti megoldotta az évtizedes rejtélyt… Ferike barátom szerint Jimmyt annak idején nem is egy kakas idegelte fel, hanem Krisztián éneklése”

A humorista posztját rengetegen lájkolták és számos hozzászólás is érkezett a bejegyzéshez, amelyekben persze Krisztiánt egyáltalán nem dicsérték.

Dombóvári Istvánnak nem ez volt az egyetlen megnyilvánulása Jimmy fiával kapcsolatban. Másik posztja még többek fantáziáját megmozgatta, mint az előző:

„Azt álmodtam, hogy Sztónnal meg Dzsimifiával együtt megyek nyáron haknizni…Geronazzo óta nem ébredtem ennyi verítékben…”

Ezt a hozzászólást csaknem 1000-en lájkolták, ami rekordnak számít. Volt, aki viccesen arra figyelmeztette a humoristát, jobb, ha vigyáz a szavaira, mert végül a sértett celebek még a bíróságra citálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik