Szórakozás

Ilyen akar lenni a szexi Bálint Antónia

bálint antónia (bálint antónia, )
bálint antónia (bálint antónia, )

Az egykori szépségkirálynő mindent megtesz azért, hogy visszakapja régi önmagát. 55 kiló szeretne lenni, a cél érdekében pedig mindent bevet.

„Nem vettem észre, hogy az elmúlt hónapokban hány kiló felszaladt rám. Persze éreztem, hogy nem vagyok hű de vékony, de a testem mégis arányos maradt. Aztán egy tévéfelvételen szembesültem vele, hogy mennyire meghíztam. A képernyőn úgy néztem ki, mint egy díjbirkózó” – mondta Bálint Antónia.

Az egykori szépségkirálynő ekkor határozta el, mindent megtesz azért, hogy újra a régi legyen.

„Amikor elkezdtem a fogyókúrát, 65 kiló voltam. Elkezdtem bokszolni, edzeni, és persze odafigyelni önmagamra. Már jó ideje egészségesen táplálkozom. Ebédre csirkehúst szoktam enni sült zöldségekkel, vacsorára pedig nyers zöldségeket eszem. Emellett többféle vitamint is tartunk itthon, no meg egy különleges gyógynövényitalt is elkezdtem inni” – árulta el Bálint Antónia.

Toncsi elsősorban maga miatt szeretne fogyni, de az sem mellékes, hogy jövőre nagy visszatérést tervez. Úgy néz ki, hogy egy tévécsatorna képernyőjére kerül, addig pedig még öt-hat kilót le szeretne adni.

„Akkor lennék boldog, ha néhány hónap múlva 55 kiló lennék. Ez számomra az ideális testsúly, régi vágyam teljesülne, ha elérném. Egyedül attól tartok, hogy karácsonykor mindent elrontok, de remélem, hogy türtőztetni tudom majd magam” – meséli Bálint Antónia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik