Szórakozás

Kibékült Hajdú Péter jelenlegi és volt szerelme

Sarka Kata és Bálint Antónia évekig marták egymást, de már majdnem legjobb barátnők lettek.

Egy hazai gyorsétteremlánc évről-évre megrendezésre kerülő akciójában hírességek állnak az éttermek pultjai mögött. A vásárlókat arra kérik, hogy néhány száz forinttal támogassák a két magyarországi Ronald Házat, amelyek eddig több mint 6.000 családnak biztosított ideiglenes szállást beteg gyermekük kórházi kezelésének ideje alatt.

Az egyik bevásárlóközpontban meglepő módon egy időben próbálta jótékonykodásra bírni az embereket Sarka Kata és Bálint Antónia. Hajdú Péter jelenlegi és volt szerelme most először mutatkoztak ketten a nagynyilvánosság előtt, ami azért érdekes, mert korábban évekig marták egymást. Annak idején azért estek egymásnak, mert Kata nem tudta elviselni, hogy Antónia a Péterrel töltött boldog évekről nosztalgiázott a nagynyilvánosság előtt. Akkor kígyót-békát kiabáltak egymásra a sajtóban, de mára véget ért a civakodás.

fotó: Noguchi Porter Novelli

“Voltak konfliktusaink, de ezek már régen voltak. Hónapok óta rendeződött a viszonyunk és azóta elég sokszor találkozunk vagy beszélünk telefonon. Lassacskán kezd ez egy barátsággá válni” – mondta a Hír24-nek Sarka Kata.

“Amikor körülöttem botrányosabb időszakok voltak, akkor a Kata nagyon együttérző volt. Egy újságban nyilatkozott is mellettem, és felhívtam, hogy ezt megköszönjem neki. Onnantól kezdve elindult közöttünk egy kapcsolat. Van, hogy egy héten többször is találkozunk, sokat beszélgetünk. Megbeszéljük azt ami bánt minket, véleményt formálunk és a családi életről is szó esik” – árulta el Bálint Antónia.

Az újdonsült nagy barátság ellenére a két sztáranyuka együttes szereplése csupán a véletlen műve, aminek mindketten nagyon örültek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik