Szórakozás

Okos lányoknak szervez szépségversenyt Bálint Antónia?

bálint antónia (bálint antónia, )
bálint antónia (bálint antónia, )

Bálint Antónia most ismét visszatér a szépségiparba. Az egykori szépségkirálynő ezúttal olyan szépségverseny szervezésére adta a fejét, amelyben a tudás is fontos szerepet játszik.

A nemrég újra párkapcsolatba kezdett Toncsi jelenleg műsorvezetéssel és tanácsadással keresi a kenyerét, azonban hamarosan két új projektbe is belevág. Terveiről nem szívesen beszél, viszont azt elárulta, hogy a jövőben szépségverseny szervezésébe kezd. A koncepció már kialakulóban van, hetek óta ezen töri a fejét.

„Nagy fába vágtam a fejszémet:  szépségversenyt szervezek. Egy nagyon nívós és nagyon elegáns versenyt szeretnék, gyönyörű versenyzőkkel. Ez valószínűleg nem lesz nehéz, mert Magyarországon csodálatosan szép lányok vannak…” – mondta Bálint Antónia.

Az egykori szépségkirálynő és műsorvezető azonban nem csak a szépséget tartja fontosnak. Azt szeretné, ha versenyzői valamilyen módon tudásukat is összemérnék.

„Nem csak a szépség lesz a lényeg. Valószínűleg egy kicsit több hangsúlyt fogunk fektetni az észbéli dolgokra. Intelligenciateszt mindenhol van, de mi komolyabban vesszük majd ezt a kérdést. Még az is lehet, hogy kvízkérdéseket fognak kapni a lányok, de erről még nem akarok túl sokat elárulni” – meséli Toncsi, aki egy profi stábbal dolgozik a projekten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik