Szórakozás

Bálint Antónia egykori önmagát siratja

Balint-Antonia(430x286)(1).jpg (Bálint Antónia)
Balint-Antonia(430x286)(1).jpg (Bálint Antónia)

Mostanában is szép arcú, mégis elégedetlen nő néz tükörbe, aki egykori önmagát siratja, és aki nem akarja elfogadni megváltozott testét.

Bálint Antónia mostanában magánéleti botrányaival került az újságok címlapjára. Kijutott neki a rossz élményekből, ráadásul az eddig erőt adott önbizalma is megingott. Kislánya születése óta megváltozott testét képtelen elfogadni, pedig mindennél jobban szeretne újra az a ragyogó nő lenni, aki egykoron volt.

“Nem könnyű folyamatosan újrakezdeni. Szerencsére a kislányom mellettem áll, ha csak egy kicsit is egyedül érzem magam. Ő a szemem fénye, aki mindig tudja, mire van szükségem. Mindig összeszedtem magam és fölálltam, de vannak dolgok, amikkel időbe telik megbirkózni. Érzem, hogy nekem még csak most jön el az igazi csúcs” – nyilatkozta a Story magazinnak Toncsi.

“Azért kezdtem el bokszolni, mert amikor tükörbe néztem, nem tetszett a testem, elhanyagoltam magam. Azt kérdeztem magamtól, hogy hol van a régi Bálint Antónia, akiért annyian rajongtak. Éreztem, hogy belül nincs minden rendben. Gyűlt a gond, a stressz, fáradtabb voltam, és sokkolt, hogy tíz kilóval mutatott többet a mérleg” – mondta Bálint Antónia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik