Szórakozás

Vágó István igazi hippi volt

Igazi hippi volt Vágó István, aki március 26-án a STORY4 csatornáján tér vissza. Sorozatunk következő részében életének ezt a korszakát elevenítjük fel.

Szinte mindenki higgadt, megfontolt és széles látókörű embernek ismeri Vágó Istvánt, aki március 26-án, a STORY4 műsorán tér vissza átVágó című vetélkedőjével. Azt azonban kevesen tudják az ország kvízmesteréről, hogy lázadó hippi is volt. Olyannyira, hogy Vágó István nemcsak a jógikkal, hanem a marihuánával is közelebbi kapcsolatba került indiai utazása alkalmával. Sorozatunk következő részében életének ezt a korszakát elevenítjük fel, Bárdos András könyve alapján.

„Mint a filmekben. Hímzett gézing, tarisznya, saru, hosszú haj. Mint a Hairben” – emlékszik vissza a hippikorszakára Vágó István, aki még Indiába is eljutott életének ebben a fázisában.

„Szakáll, indiai öltözet, virág, ilyesmi. Meg hát persze a fű… Amitől mi itt, Magyarországon, el voltunk zárva” – mesélt emlékeiről a kvízmester, aki a távoli országban elképedve látta, milyen szabadon fogyasztják a könnyű és nehéz drogokat az ottélők. Mindennek ellenére Vágó István életének egyik legmeghatározóbb élménye volt, hogy eljutott Indiába, ahova bármikor szívesen tér vissza.

Vágó István új műsorába itt nézhet bele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik