Belföld

Molnár Oszkár két napig aludni fog

Vona Gábor és sok fideszes barát is gratulált az újrázó Molnár Oszkárnak. Edelény polgármestere a legégetőbb feladatának a munkanélküliség felszámolását tartja, de előtte két napig aludni fog. Villáminterjú!

Ezt az eredményt várta?

Nagyon örülök, és fantasztikusnak tartom, hogy függetlenként sikerült győzelmet aratnom. Továbbra is keményen fogom folytatni azt a munkát, amit eddig is végeztem a Parlamentben, és mindent támogatni fogok, ami az emberek és az ország érdekeit szolgálja.

Melyek azok a feladatok, amelyek megoldását a legégetőbbnek tartja?

Először is két napot folyamatosan aludni fogok. De viccet félretéve, a legfontosabb feladatnak a munkanélküliség felszámolását tartom. Edelény körzetében 30 százalékos a munkanélküliségi ráta. Mivel az ország ezen területén nincsenek tőkés befektetők, ezért mindenképpen számítok a kormányra, mert csak az ő segítségükkel lehet ezt a problémát megoldani.

Az eredményhirdetést követően beszélt-e Vona Gáborral?

Igen, de csak pár másodpercet. Az éjszaka folyamán felhívott, és ő is kifejezte gratulációját.

Bár idén függetlenként indult, korábban a Fideszt erősítette. Maradtak még barátai egykori pártjából?

Természetesen, sok képviselőtársammal megmaradt a baráti viszony. Több mint tizenhét éves kapcsolatokat nem tud felülírni egy olyan konfliktus, ami köztem és a Fidesz közt történt. Nagyon sokan közülük felhívtak vagy sms-t írtak az éjszaka, hogy gratuláljanak nekem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik