Szórakozás

Bajor Imre már viccelődni is tud

Összeomlása, eltűnése, és kezelése óta először adott televíziós interjút a színész.

Bajor Imre hosszú hetek hallgatása után saját otthonában fogadta a Fókuszt. A művész mesélt az őt ért megrázkódtatásokról, alkohol-, és anyagi problémáiról, valamint a tervezett visszatéréséről. Elmondta, hatott a kedélyjavító kezelés, már jól van, nevetgél, sőt viccelődni van kedve.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bajor Imre két hete ismét összeomlott. Lemondta munkáit és orvosok kezelik. Étterme csődbe ment, ezzel a színésznek egy álma tört össze, az anyagi veszteségről nem is beszélve.

A bajt még az is tetézte, hogy a januári idegösszeomlás következtében le kellett mondania a premierjét a Tháliában, a Doktor úr című darabban. Tavaly tavasszal pedig eltörte a bokáját, ami miatt szintén nem tudott játszani. Ezalatt az időszak alatt rengeteg bevételtől esett el. Amikor a sikertelen üzlet miatt romlott a kedélyállapota, egyre gyakrabban nézett a pohár fenekére.

Bajor Imre 11 éve erősíti a Heti hetes csapatát. Állandó helye van a műsorban, amely készítői továbbra is számítanak rá. De hogy mikor látni ismét képernyőn, azt egyelőre még ő sem tudja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik