Szórakozás

Járai Máté a nyitott házasságáról: Csak férfiakkal léptem félre, szerintem Kírának is mélyebbre menne, ha egy nővel csalnám meg

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Saját bevallása szerint mindig zavarba is jön, ha nők részéről érzi, hogy nyitnának felé.

Járai Máté nemrég az RTL stábjának adott interjút, melyben egyebek közt a nyitott házasságáról is beszélt. Mint mondta, úgy érzi, sokan félreértelmezik ennek a kapcsolati formának a jelentését.

Mindig az az érzésem, hogy akik támadnak bennünket, azok attól félnek, hogy egyszer csak ez mint egy ilyen pestis, elindul, és megfertőződnek nyitott házassággal az emberek. Össze-vissza fognak rohangálni, és akit meglátnak az utcán, elkapják és megerőszakolják. Ez nem így van. Sokféleképpen lehet élni

– magyarázta a színész, majd hangsúlyozta, hogy semmire sem olyan büszke, mint a nyitottságára.

Nekem mindig szexuális vonzalomból indulnak ezek a kalandok, soha nem érzelmi alapon. Azt kell mondjam, hogy a 24 év alatt egyetlen egyszer őrültem meg, akkor is három hónapra.

Hozzátette, nem jellemző rá, hogy könnyen szerelembe esne, hiszen szerelme már van, de úgy véli, ha valaki vágyik a kalandra, akkor annak az jár. Az elfojtásban pedig nagyon nem hisz, szerinte rendkívül ártalmas, és előbb utóbb szembesülni kell a negatív hatásaival.

Annak az oka, hogy én csak férfiakkal léptem félre, vagy volt kapcsolatom ez alatt az idő alatt, amióta a Kírával együtt vagyunk, szerintem az, hogy én sokkal tapasztaltabb vagyok e téren, mint csajokkal. Engem mindig nagyon zavarba hoz, ha lányoktól érzem azt, hogy nyitnának felém, vagy bejövök nekik. Egész egyszerűen nekem a Kíra az, aki időnként megtestesíti azt, ami nekem a nőben bejön, vagy a vágyam. Az így jó, hogy nekem van egy feleségem és közben vannak kalandjai. Egyébként valószínűleg a Kírának is sokkal mélyebbre menne, ha én egy nővel csalnám meg.

Mint mondta, bár vonzza és érdekli, milyen lenne egy másik nővel ágyba bújni, van benne egy gát: szerinte abban a helyzetben túlságosan rágörcsölne arra, hogy teljesíteni tudjon, így pedig nehéz lenne elengednie magát.

Ami a Járai Kírával való kapcsolatukat illeti, a színész úgy fogalmazott, nem tudja, mit kellene tennie a feleségének ahhoz, hogy azt ne legyen képes megbocsájtani neki. Hozzátette, úgy érzi, gyerek nélkül is kerek az életük, bár egy táncgálán, ahol kisgyerekek léptek fel, saját bevallása szerint ő is sajnálta egy ideig, hogy nem lehet apa. De mint mondja, ezt már megbeszélték a feleségével, akit nem akarna boldogtalanná tenni azzal, hogy erőlteti nála, hogy anya legyen az akarata ellenére.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik