Élet-Stílus

Széphalmi Juliskának új párja van, mindkettőjük autóját megrongálták bosszúból

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Az ismerkedésbe a rendőrség is bekapcsolódott.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a hónap elején megrongálták Széphalmi Juliska és egy barátja autóját is, obszcén rajzokat karcoltak a kocsikra. A táncosnő már akkor is elmondta, biztos abban, hogy magánéleti bosszúról van szó, amit féltékenység hajthat, noha április óta nem él párkapcsolatban. A Story-nak most elárulta, hogy a történetben említett barát valójában az újdonsült párja.

Ez egy nagyon friss kapcsolat, ezért nem szeretnék sok mindent elárulni róla, de a történteket nem akartam eltitkolni, hátha ráébred az elkövető, hogy bűncselekményt követett el

– nyilatkozta a lapnak Széphalmi. Mint kiderült, már a rendőrségi tanúvallomáson is túl vannak az ügyben, halad előre a nyomozás.

Több mint két éve jelentették be Sánta Lászlóval, hogy véget ért a házasságuk, a táncosnő legutóbbi kapcsolata pedig tavaly tavasszal fejeződött be. Utána egy ideig egyedül maradt, és próbálta feldolgozni az elmúlt évek történéseit.

Hagytam időt arra, hogy lecsengjenek a múltbeli események. Sokáig azt sem tudtam elképzelni, hogy akárcsak rámosolyogjak egy férfire, ám eljött az idő, hogy azt éreztem, szeretnék nyitni a boldogság felé. Még nagyon az elején tart a kapcsolatunk, így a kilétéről és arról, hol ismerkedtünk meg, korai lenne beszélnem. Különösen a történtek után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik