Szórakozás

A Mestercukrászból kizárt Jelly: A televízióban máshogy ismertek meg az emberek, mint amilyen valójában vagyok

RTL Klub
RTL Klub
A kizárását akkor és most is igazságtalannak tartja.

A Mestercukrász szerdai adásában olyan történt, ami korábban még magyar gasztro-reality-ben soha nem fordult elő: az egyik játékost a viselkedése miatt kizárták a versenyből. Az egyébként válogatott jégkorongozó Grkovic Jelenát, becenevén Jelly-t Juhos József séf küldte ki a konyhából, aki maga is lesokkolódott az események láttán.

Kapcsolódó
Juhos József a Mestercukrász-kizárásról: Álltunk a zsűripultban és tátogtunk, mint egy ponty
Ilyen még sosem fordult elő a gasztro-reality-k történetében.

Jelly az eset után az rtl.hu-nak nyilatkozott, ekkor elmondta: nem nézte vissza az ominózus adást, mert éppen nyaral.

Nem sok pozitívumot tudok mondani, legfőképpen dühös vagyok, mert a televízióban máshogy ismertek meg az emberek, mint amilyen valójában vagyok. A kommenteket olvasgatva azt érzem, hogy a nézőknek teljesen más képük van rólam. Elképesztő, hogy milyen üzeneteket kapok

– fogalmazott a kizárt versenyző, aki úgy érzi: egész héten mindenki őt hátráltatta, utána pedig olyan emberekkel került egy csapatba, akikről előre érezte, hogy nem fog működni a közös munka.

Sajnálom, hogy Katával és Szabival kellett együtt dolgoznom, mert nagyon vártam már a csoportos feladatokat. Egyikőjük sem hallgatott rám a sütés közben, végül betelt a pohár.

Csapattársai munkáját inkább nem kommentálta, mint mondja, ő senkit sem szeretne minősíteni, mint ahogy eddig sem tette.

A kizárását akkor és most is igazságtalannak tartja. Azt mondja, utólag átgondolva, biztosan máshogy alakul minden, ha nyugodtabb marad, de a való életben sem egy birkatürelmű ember. Állítja, ő végig őszinte volt, egyszer sem játszotta meg magát.

A Fókusznak adott interjújában nemcsak azt árulta el, hogy miért csalódott a csapattársaiban, hanem saját viselkedéséről is hosszabban mesélt:

Kapcsolódó
A Mestercukrászból kizárt Jelly: Csalódtam a csapattársaimban, az én lelkem tiszta
Higgadtabban kommunikálna, ha újrakezdhetné az ominózus adást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik