Szórakozás

A Mestercukrászból kizárt Jelly: Csalódtam a csapattársaimban, az én lelkem tiszta

RTL KLUB
RTL KLUB
Higgadtabban kommunikálna, ha újrakezdhetné az ominózus adást.

Mint ismeretes, jókora balhéval zárult a szerdai Mestercukrász: Jelly volt a főcukrász, aki két másik versenyzővel, Katával és Szabival osztozott a feladatokon. Ám annyira nem tudtak összedolgozni, hogy óriási vita kerekedett a stúdióban. Jelly ordibálásának végül Juhos József vetett véget, aki levetette a kötényt a versenyzővel, majd kiküldte a stúdióból.

Kapcsolódó
Mestercukrász: Jelly-t kizárták a versenyből minősíthetetlen viselkedése miatt
Nemcsak a csapattársaival, de a zsűritagokkal is tiszteletlenül beszélt a sütés során.

Jellyt véglegesen kizárták a versenyből, így befejeződött számára a Mestercukrász. A Fókusz stábjának hosszabban beszélt érzéseiről:

Egyáltalán nem számítottam arra, hogy a Joci séf ki fog küldeni a konyhából. Sokként éltem meg. Annyira meglepődtem, hogy csak néztem, hogy tényleg? Lesokkolódtam. Az történt, hogy a csapattársaim addig idegesítettek, nem fogadtak szót, nem akartak együttműködni, mígnem teljesen elpattant az agyam. Annyira ideges voltam.

Jelly úgy érezte, sehogysem akarnak vele együttműködni csapattársai, szerinte egy céljuk volt: hogy felidegesítsék.

Képben vagyok azzal, hogy a Szabi és a Kata is hátráltattak, amikor volt lehetőségük. Végképp nem gondoltam, hogy én leszek kiküldve a konyhából, ráadásul a saját konyhámból. Visszatekintve erre az egész helyzetre, először azt gondoltam, ugyanúgy csinálnám. Ha újracsinálhatnám, az első pillanattól kezdve azt mondanám Katának és Szabinak, hogy légyszi, üljetek le. Csalódtam bennük, nem tudtak jó csapattársak lenni. Ők ilyenek, nem tudom őket megváltoztatni. Az én lelkem tiszta

– zárta szavait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik