Élet-Stílus

Kulcsár Edina: Nina olyan frekvencián sír, hogy egyszerűen leírhatatlan, amit érzek

A nehézségekről mesélt.

Kulcsár Edina kislánya még csak nyolc hetes, de a celeb már dolgozik, ezt pedig elég nehezen tudja összeegyeztetni az anyasággal, főleg, hogy gyerekei nem éppen problémamentesek.

Medox 19 hónapos koráig nem aludt. A húga érkezése előtt 1 héttel állt be. (Van érzéke az időzítéshez.) És mi a helyzet Ninával? Hát ő a hasfájós kategóriába tartozik.. Valamiért a jó Isten azt gondolja, hogy én egy terhelhető egyén vagyok, de ezért csak hálás lehetek, mert a nehézségeken keresztül rengeteget tanulhatok és fejlődhetek

– kezdte posztjában Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina megmutatta, hogy néz ki a hasa szülés után
Szerinte fontos, hogy azt is megmutassuk a testünkön, ami nem tökéletes. 

Szóval… ma 8 hetes Nina és szegénykém csak akkor nem sír, ha eszik, alszik, meg talááán ha kézben van. Amikor otthon vagyunk még csak-csak próbálkozom ezzel-azzal, de amikor az autóban vagyunk ráadásul dugó van, ezáltal állunk, akkor ugye nem rázza az autó így felkel és olyan frekvencián sír illetve sikít, hogy egész egyszerűen leírhatatlan amit érzek. Dühöt érzek, mert nem tudok vele mit kezdeni, kétségbeesett vagyok, mert már nem tudom, hogy mit próbáljak ki, ami a magyar egészségügyben jelen van, de szerintem mindent kipipáltam már, még a természetes és az ősrégi gyógymódokat is és végül talán fájdalmat érzek, ami egy leírhatatlan helyről hasít belém. Néha sírok, néha csak sírnék és néha ordítanék. Borzasztó amikor nem tudsz segíteni a gyermekednek.

Kulcsár a bejegyzése végén elmondta, hogy nem panaszkodni akar, mindezt csak azért osztotta meg, hogy a követői lássák, neki is vannak problémái és ő is ugyanolyan ember, mint bárki más.

Kiemelt kép: tv2.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik