Sport

Három játékosa maradt az érdi női kézilabdacsapatnak

Amikor február végén, március elején kiderült, hogy teljesen át kell alakítani az Érd női kézilabdacsapatának költségvetését, akkor a szakmai stáb felajánlotta, hogy farag az edzőtáborokon, a stábtagok számán, és az európai kupaszereplés lehetőségén is, nyilatkozta az edző, Szabó Edina az Érd FM 101.3 megújult reggeli műsorában, a Bundáskenyérben.

Nem akar évente százmilliókat adni a város az érdi kézicsapatnak
Inkább az utánpótlásra fókuszálnának.

„Teljesen új a helyzet, hiszen játékos már nincs hozzá abból a csapatból, amivel az indulást terveztük. Csak azok a játékosok maradtak, akik a Budaörsben szerepeltek kölcsönben, de ők juniorkorúak még” – idézte az Erdmost.hu portál Szabót, aki elárulta, a mostani NB I-es keretből szinte mindenki távozik.

A változás miatt az idei keretéből a jobbszélső, Király Réka, az átlövő, Landi Gabriella, illetve a beálló, Simon Armilla marad jövőre is a csapatban.

Nem látjuk már érdi színekben Szabó Laurát, aki saját nevelésű játékosunk, de Schatzl Natalie sem marad, Katarina Krpezs-Slezák volt, aki az utolsó pillanatig kivárt, hátha találunk megoldást

– mondta Szabó Edina.

Elárulta, hogy a sportszakmai igazgatóval, Rácz Marianne-nal együtt vállalják az új kihívást, azt, hogy a saját elképzelésünk szerint a következő évben a lehető legjobb érdi csapat legyen, akár csak fiatalokkal dolgozva is.

Kiemelt fotó: Facebook/ÉRD Handball

Ajánlott videó

Olvasói sztorik